ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukana
City-Klinikka
Plastiikkakirurginen klinikka keskellä Helsinkiä.Täyteaine ja muut pistoshoidot, kasvojen alueen operaatiot, rasvaimu BodyTite menetelmällä ja intiimikirurgiaa sekä miehille että naisille.Turvallisesti ja luotettavasti.Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon!
yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Toronton kaupunki avustaa Pridea, vaikka poliisit suljettu ulos

jnsto • 27.05.2017 11:35 UUTISET: PRIDE • ULKOMAAT

City Hall, Toronto, Kanada
Toronton kaupunginvaltuusto päätti pitää voimassa Pride Toronton avustuksen, vaikka järjestäjät eivät toivo poliisien marssivan virka-asuissaan. Pride oli tammikuussa esittänyt toivomuksen univormuisten poliisien jäämisestä pois. Taustalla on Black Lives Matter -yhdistyksen aloite. Yhdistys suhtautuu kielteisesti poliisin ja järjesti viime vuonna mielenilmaisun, joka pysäytti marssin puoleksi tunniksi.

Kaupungin avustus on 260 000 Kanadan dollaria. Se päätettiin pitää voimassa luvuin 17-27. Keskustelu aiheesta kesti 26.5.17 seitsemän tuntia.

Toronton poliisipäällikkö Mark Saunders on suosittanut, etteivät poliisit tänä vuonna marssisi virkapuvuissaan. Saunders neuvottelee Priden kanssa poliisien osallistumisesta 2018.

Valtuutettu Kristyn Wong-Tam, Toronton valtuuston ainoa avoimesti homoseksuaali, sanoi paraatiin osallistuvien transseksuaalien ja vammaisten "kokevan poliisien virka-asun omien kokemustensa valossa"

Wong-Tam huomautti, että Pride syntyi alkujaan protestina vuoden 1981 massiivisista poliisihyökkäyksistä Toronton saunoihin. Toronton poliisipäällikkö Saunders esitti vasta viime vuonna poliisin virallisen anteeksipyynnön ratsioista. Sellaisia oli suppeammin vielä 90-luvun alkuvuosina.

Toronton poliisilaitoksen partioauto prideväreissä kesäkuun 2010 paraatissa.
Poliisien kohortin kärkeä vuoden 2010 Toronto Priden päämarssilla.

Katso myös nämä
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy