ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Toronton kaupunki avustaa Pridea, vaikka poliisit suljettu ulos

jnsto • 27.05.2017 11:35 UUTISET: PRIDE • ULKOMAAT

City Hall, Toronto, Kanada
Toronton kaupunginvaltuusto päätti pitää voimassa Pride Toronton avustuksen, vaikka järjestäjät eivät toivo poliisien marssivan virka-asuissaan. Pride oli tammikuussa esittänyt toivomuksen univormuisten poliisien jäämisestä pois. Taustalla on Black Lives Matter -yhdistyksen aloite. Yhdistys suhtautuu kielteisesti poliisin ja järjesti viime vuonna mielenilmaisun, joka pysäytti marssin puoleksi tunniksi.

Kaupungin avustus on 260 000 Kanadan dollaria. Se päätettiin pitää voimassa luvuin 17-27. Keskustelu aiheesta kesti 26.5.17 seitsemän tuntia.

Toronton poliisipäällikkö Mark Saunders on suosittanut, etteivät poliisit tänä vuonna marssisi virkapuvuissaan. Saunders neuvottelee Priden kanssa poliisien osallistumisesta 2018.

Valtuutettu Kristyn Wong-Tam, Toronton valtuuston ainoa avoimesti homoseksuaali, sanoi paraatiin osallistuvien transseksuaalien ja vammaisten "kokevan poliisien virka-asun omien kokemustensa valossa"

Wong-Tam huomautti, että Pride syntyi alkujaan protestina vuoden 1981 massiivisista poliisihyökkäyksistä Toronton saunoihin. Toronton poliisipäällikkö Saunders esitti vasta viime vuonna poliisin virallisen anteeksipyynnön ratsioista. Sellaisia oli suppeammin vielä 90-luvun alkuvuosina.

Toronton poliisilaitoksen partioauto prideväreissä kesäkuun 2010 paraatissa.
Poliisien kohortin kärkeä vuoden 2010 Toronto Priden päämarssilla.

Katso myös nämä
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy