ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Torch Song Trilogy

Hank • 02.07.2003 14:42 ELOKUVAT JA SARJAFILMIT
Ohjaaja: Paul Bogart
Näytelmän ja käsikirjoituksen on kirjoittanut Harvey Fierstein
USA, 1988

Pääosissa:
- Ma - Anne Bancroft
- Alan - Matthew Broderick
- Arnold - Harvey Fierstein
- Ed - Brian Kerwin
- Laurel - Karen Young


Näytelmäkirjailija ja Tony-palkittu näyttelijä Harvey Fierstein tekee uuden tulemisen Arnold Beckoffina tässä elokuvaksi muokatussa Broadway-näytelmässä.

Tarina on hyvin henkilökohtainen, se on hauska mutta myös varsin koskettava kuvaus newyorkilaisen ihmisen rakkaudenkaipuusta, rakkauden etsinnästä, ihmistenvälisestä kunnoituksesta. Elokuvassa seurataan Arnoldin hapuiluita ihmissuhdeviidakossa, ihastumisia ja ensimmäistä todellista lupaavaa rakkaustarinaa.

Arnoldin suurin haaste on hänen eriskummallinen ja monimutkainen äiti-poika -suhde. Mutta kaikista vastoinkäymisistä huolimatta tämä koskettava tarina osoittaa että rakkauden puolesta kannattaa taistella, sitä kannattaa etsiä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy