ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Tieteellinen tutkimus: homomiesten tekemä fellaatio heteromiehille alentaa heteroiden syöpäriskiä

JuhaniV • 11.07.2011 21:21 • päivitetty: 12.07.2011 14:45 • 13 kommenttia. SATTUMAT
Tutkimuksessa tehtiin löytö, että heteromiehet, jotka saivat homomiehiltä säännöllisesti suuseksiä (fellaatio), sairastuivat harvemmin eturauhas- ja kivessyöpään.

Uutisverkkosivusto BSNBC raportoi uutisessaan Montanan yliopistossa tehdystä tutkimuksesta, jonka nimenä vapaasti käännettynä on "Tutkimus yleisistä terveyshyödyistä homomiesten tekemästä yksipuolisesta fellaatiosta". Tutkimus kesti neljä vuotta. 600 miestä kutsuttiin tutkimukseen ikäryhmästä 23-54 vuotta. Heidän seksuaalinen identiteettinsä on heteroseksuaalisuus. Koko tuo joukko jaettiin kahteen ryhmään. Toisen ryhmän jäsenet saivat säännöllistä fellaatiota kokeneiden homomiesten toimesta. Toiselle ryhmälle ei tehty mitään.

Tutkimuksen päättyessä kaikilta 600 mieheltä tutkittiin sekä eturauhas- että kivessyöpä. Kahdeksalla miehellä havaittiin eturauhassyöpä ja kuudella kivessyöpä. Kaikki ne, joilla todettiin syöpä, kuuluivat siihen ryhmään, joka ei saanut lainkaan homomiesten tekemää suuseksiä.

Biologit, jotka ovat perehtyneet tehdyn tutkimuksen tuloksiin otaksuvat, että tähän on vaikuttamassa "synnynnäinen kehon resonanssi - IBR", joka aiheuttaa myönteisen positiivisen reaktion ulkoiseen stimulukseen, toiselta samaa sukupuolta olevalta henkilöltä. Toisen miehen suulla antama stimulaatio toisen miehen genitaaleihin aiheuttaa positiivisen metabolisen efektin. Tohtori Gayle Darvill totesi: "Homomiehet sanovat usein, että kukaan ei tiedä paremmin kuinka tehdä hyvää miehelle, kuin toinen mies. Se ei ole vain sanonta. Kyseessä on synnynnäinen kehon resonanssi."

Tutkimuksen johtaja, tohtori Wendel Jones totesi, että heteromiehet olisivat hölmöjä, elleivät he tajuaisi nyt tutkitusti merkittäviä terveysvaikutuksia homomiesten antamasta suuseksistä.

Tohtori Jones totesi, ettei homomiehiä ole pistetty tähän maailmaan vain muotitietoisuutensa, ja luovuutensa vuoksi. He ovat myös syöpää vastaan taistelevia enkeleitä, joita tulee rohkaista, ylistää ja yli kaiken kunnioittaa.

************

Vaikka edellä mainittu tutkimus väittikin, että homomiehet sairastuvat eturauhas- ja kivessyöpään heteromiehiä harvemmin, on homojen syytä seurata myös terveyttään.

Britit julkaisivat vuosi sitten julistekampanjan, joka kehottaa miehiä tutkimaan kiveksensä säännöllisesti kivessyövän varalta. Kivessyöpä kohdistuu erityisesti nuorehkoihin miehiin.

Linkki brittien varmasti joidenkin silmiä hivelevään mainoskampanjaan:
daily.gay.com

Kivessyövästä löytyy tietoa osoitteesta:
www.terveyskirjasto.fi

Eturauhassyövästä löytyy tietoa vaikkapa:
www.terveyskirjasto.fi

Kun jaksoit lukea tähän asti, niin paljastan tuon "tieteellisen tutkimuksen" taustan. Se on pelkkä pilajulkaisun mielikuvitustarina, joka on oikeastaan homomiehen märkä uni. Mikään seikka siinä ei pidä paikkaansa. Missä kohtaa tarinaa aloit epäillä sen aitoutta? Tämä uutisjuttu kuuluu sarjaan kesäjutut samaan tyyliin kuin Iltalehden kirjoitus Jari Sillanpään rakastumisesta. Itse juttu käsittelikin Sillanpään puuhasteluja tuulivoiman parissa ja vyötärölihavuutta.

Tärkeintä on se, että huolehdit itsestäsi ja terveydestäsi seuraamalla noita linkkien takana olevia oikeita ohjeita ja neuvoja.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Homomiehillä on kummallisia unia..
  SaintJudy • 12.07.2011 17:26
Nähtävästi ainakin joillakin homomiehillä.
  Ilopilleri • 12.07.2011 20:07
Juhani heitti hyvää huumoria sopivasti keskikesällä, ennen mätäkuuta, jolloin "mätäkuun juttuja" puskee muuallakin. Tack!
  Ossi Halme • 12.07.2011 20:58
Otsikosta aloin epäillä, ja ihmettelin jutun ajankohtaa. :D
  Dragon-85 • 12.07.2011 22:53
Melkein uskottava juttu. Eikös jo ajat ole tiedetty, että reipastahtinen siemennesteen juoksutus pienentää eturauhassyövän todennäköisyyttä, kun rauhasessa seisova ja pilaantuvaa neste ei pääse tekemään rauhasen soluille kolttosiaan? Sen lisäksi mitä yleinen ravintoterveys todennäköisyyteen vaikuttaa. Aloinkin epäillä jutun aitoutta vasta siinä kohtaa, jossa mentiin psykologian puolelle.
  Statisti • 12.07.2011 23:57
Hieman taustaa tälle "uutiselle". Sen julkaisemiseen minulla oli muutamia syitä.

Ehdotin Ranneliikkeen ylläpidolle juttuaihetta terveydenhoidon alueelta, nimittäin eturauhassyövästä, joka koskee erityisesti iäkkäämpiä miehiä ja kivessyövästä, johon sairastutaan yleisimmin nuorena. Ajatukseni hyväksyttiin toivomuksella, että juttuun tulisi liittää jokin sateenkaareva näkemys. Etsiskelin aikani löytämättä mitään. Ainoa idea, joka tuli mieleen oli se, että homomies voisi pyytää kumppaniaan tarkistamaan, ettei kiveksiin ole ilmestynyt kyhmyjä. Aivan saman toki voi heteromies pyytää kumppaniltaan.

Törmäsin vuoden takaiseen pilauutiseen, joka edes jossakin määrin liippasi tätä aihetta. Uutista ensimmäisen kerran lukiessani mietin heti alkuun, että aivan ihmeellisiin hankkeisiin noilla amerikkalaisilla on käyttää rahaa. Seuraava epäilyni oli se, että kuinka ihmeessä löydettiin noin vain tutkimukseen 600 heteromiestä, jotka olisivat valmiita suoraan seksuaaliseen toimintaan homomiehen kanssa. Huijaus paljastui minulle siinä vaiheessa kun väitettiin neljän vuoden jälkeen löydetyn 300 miehen ryhmästä peräti 14 jompaan kumpaan syöpään sairastunutta. Luku oli aivan liian korkea tilastollisesti ajatellen. Laskin, että tuolla prosenttiarvolla Suomen väestömäärällä näihin kahteen syöpään sairastuisi meillä peräti 117 000 miestä neljässä vuodessa. Se tekisi 29 000 tapausta yhdessä vuodessa. Luvut ovat täysin poskettomia. Todellisuudessa eturauhassyöpä todetaan Suomessa yhdessä vuodessa viidellä tuhannella miehellä ja kivessyöpä todetaan vajaalla sadalla.

Ranneliikkeen ylläpito ei ehkä tarkoittanut sittenkään aivan tällaista kytkentää sateenkaarevaan aiheeseen.:)

Toinen ajatukseni oli, että pelkkä kuivakas medisiininen uutinen ei saisi montakaan lukijaa tälle vakavalle aiheelle. Päätin pistää koukun, johon homomies iskisi kiinni välittömästi. Näin myös tapahtui. Olen ollut huuli pyöreänä. Tämän yhden uutisen lukuarvot ovat likellä vuoden takaisen Priden kaasuiskun uutisten lukuarvoja jo yhden vuorokauden kuluttua. Veikkaan, että tämä Ranneliikkeen uutinen on linkitetty myös muualla. Jutun loppuun pistin sitten sen varsinaisen asian.

Kolmas ajatukseni oli osoittaa, kuinka helppoa meitä on huijata muutamilla yksinkertaisilla tempuilla. "Tieteellinen tutkimus" on termi, jolla väitetään todeksi lähes mitä tahansa. Normaalisti itse tutkimuksesta ei saa juuri mitään tietoa tai sellaista ei todellisuudessa ole edes olemassa. Tekstin joukkoon ripotellaan muutama sivistyssana tai tieteessä käytetty hieno termi. Tässä jutussa vaikkapa "aiheuttaa positiivisen metabolisen efektin". Täyttä satua on ilmaus "synnynnäinen kehon resonanssi - IBR". Luotettavuudesta annetaan kuva, kun viitataan yliopistoon ja sen professoreihin. En ole tarkistanut, onko tuota jutussa mainittua yliopistoa edes olemassa.

Neljäs ajatukseni oli antaa malli siitä, kuinka nk. eheyttäjät (homoja heteroiksi yrittävät) perustelevat toimintaansa erilaisilla tieteellisillä tutkimuksilla. Esimerkiksi Olli Stålström on useaan kertaan kertonut tuollaisista tutkimuksista, jotka ovat näennäistieteellisiä ja erittäin tarkoitushakuisia. Eheyttäjät käyttävät juuri edellä esimerkiksi kerrottuja tapoja tutkimustensa markkinoinnissa.
  JuhaniV • 13.07.2011 21:28
Meinasiko, Juhani, pokkaa pettää monessa kohtaa kirjoitustyötä? :)

Ilman muuta parempi keino saada tärkeälle terveysasialle lukijoita, kuin perinteinen valistussaarna. Moni muistaa varmaan Facebooking rintojenpuristelutempauksen, jossa muistutettiin rintasyövän esiasteiden tarkastelusta manuaalisesti.

Yllättävän monelle (piilo)mainoskin uppoaa, jos mukana on maininta "tieteellisestä tutkimuksesta" tai peräti prosenttiluku tai jokin muu lukuarvo. En epäile etteikö "siks kun mä sanon niin" -argumenttia osata muuttaa yhden henkilön otantaan perustuvaksi tutkimukseksi, jossa prinsiipin allerkirjoittaa peräti yli 95,5 % tutkimushenkilöistä.
  Ossi Halme • 13.07.2011 23:31
Minä en ainakaan homomiehenä suostuisi, eikä mua kiinnosta mikään yksipuolinen seksi, vain tyydyttää toista, joten juttu herätti jo heti alussa epäilyjä homo-aitoudesta.

Harvemma mielestä seksi on hyvää ja kiinnostavaa, jossei se anna tyydytystä myös itselle, molemmille. Joten mitä iloa ja nautintoa muka on seksikumppanista, joka ei haluaisi, eikä kykenisi tyydyttämään myös itseäni? Ei yhtään mitään.

Seksi ja rakastelu on nautinto, eikä mitään sosiaalityötä tai sairaanhoitoa.
  relax, it\'s not just sex (ei rekisteröitynyt) • 14.07.2011 01:46
JuhaniV, kirjoittamasi " Tieteellinen tutkimus..." on vallan hauska ja reipashenkinen juttu kesäpäivän piristeeksi. Molemminpuolinen yhteistyö yli seksuaalistensuuntausten rajojen saattaisi hyvinkin rikastuttaa elämää puolin ja toisin. Siitä vaan heteronaiset tutustumaan lesbonaisiin ja heteromiehet lähestymään homomiehiä. Ilo, onni ja nautinto on yhteistä. Joskohan siten nuo kitkusieluiset ja monenmoiset hengellishöyryiset jupinat jäisivät historiaan. Toivo elää!

Mitä sitten terveysvaikutuksiin tulee, niin käsien pesusta ja hyvästä suuhygieniasta on syytä huolehtia, samoin niin miesten kuin naistenkin on syytä huolehtia kaikkien limakalvojen infektiovapaudesta riippumatta siitä mitä seksuaalistasuuntausta kokee itsensä edustavan.

Siispä iloa pyttyyn! Luomakunnan riemuista se taivaan Taattokin ilahtuu!
  torstai (ei rekisteröitynyt) • 14.07.2011 09:59
Juttua kirjoittaessani mietin vain, että monellakohan huumorintaju pettää. ;)
  JuhaniV • 14.07.2011 17:38
Aika montakin tutkimuksen vitsiksi osoittamaa epäselvyyttä ilmeni suoraan. Tutkitut olivat heteromiehiä, joista osa ei saanut mitään (elivät valvotussa selibaatissa?), osa sai suuseksiä homomiehiltä (eikö kyseessä ole tällöin bi-seksuaalisuus eikä enää heterous?). Ero ei silloin myöskään tule nimenomaan siitä että suuseksin suorittaja on mies, vaan kyseessä voi olla pelkkä seksin määrä riippumatta siitä millaista seksi on. Ja että kehot "resonoivat" keskenään? Hah. Mitähän se on noin tieteellisesti määriteltynä. Asetelman olisi pitänyt olla edes se että osa harrastaa suuseksiä naisten, osa miesten kanssa. silloinkaan määrittely siitä mikä on terveellistä nimenomaan heteromiehelle ei toimi. Heterolle terveellisiä lienevät samat asiat kuin homoille.

Mä en ainakaan todellakaan unelmoi minkäänlaisesta seksistä heteron miehen kanssa. Mä unelmoin yksinomaan miehistä jotka ovat kiinnostuneita minusta.
  kesäpoika • 16.07.2011 11:26
Noh,
aika hauska pilajuttu. Mutta kyllä tosiaan yleensä mietin itsekin sitä, missähän se tieteellinen tutkimus on tehty ja kenen rahoilla kun niihin aina vedotaan. Harvoin näkee linkkejä oikeaan paikkaan. Kriittinen lukeminen tuppaa nykyään varmaan aika monelta unohtumaan.

Ja, kyllä. En minäkään nauttisi jos toinen vaan on osapuolena jota ei kiinnosta pätkääkään kuka siellä jalkovälissä peuhaa kunhan vaan pussit tyhjenee tekemättä mulle mitään. Yäk. Ja yltiöhetero tuskin moiseen suostuisikaan.
  icatti (ei rekisteröitynyt) • 01.08.2011 05:19
Heti otsikosta tajusin että nyt on kyseessä joku aprillipila.
  rutiritija rullaa (ei rekisteröitynyt) • 17.05.2014 15:18
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy