ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

The Four-Faced Liar

Hank • 26.10.2010 09:54 • 1 kommentti. ELOKUVAT JA SARJAFILMIT
Ohjaaja: Jacob Chase
USA 2010
87 min
K13


The Four-Faced Liar on elokuva rakkaudesta ja valheista, neljästä päälle kaksikymppisestä newyorkilaisesta. Parhaat ystävät ja näennäisesti täydellinen pariskunta tapaavat paikallisessa irkkupubissa West Villagessa. Näistä neljästä tulee ystäviä, ja lopulta heidän ihmissuhteensa muuttuvat rakkaudeksi, pettämiseksi ja kaikkien sydänsuruksi.

Tämä elokuva on hauska, koskettava, käsikirjoitus hyvin toteutettu, ja näyttelijät tekevät laadukasta työtä henkilöhahmojensa parissa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Joo, hyväntuulinen ja sööttikin elokuva nokkeluuksilla ja elämän pienemmillä kolhuilla maustettuna.

"You should be with the one who gets you."

Kannatti katsoa, Turussa jo menneenä viikonloppuna, käykää muutkin tahoillanne.
  Rokkihomo • 26.10.2010 12:26
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy