ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Thaimaa: Homot pakenevat Pattayan gay-rannalta

vaeltaja2006 • 02.05.2013 11:39 • 9 kommenttia. VAPAALLA • ULKOMAAT
Pattayalla homot surevat rantansa menetystä. Vuosikymmeniä siellä on ollut kansainvälisesti tunnettu gay-beach. Mutta nyt 'Dongtan' Jomtienissa on muuttumassa venäläissiirtokunnaksi. Paikallinen lehdistö kirjoittaa jo 'Dongtanski Beachskistä'.

Bangkokista on matkaa pari tuntia eli 150 kilometriä. Kukkula on erottanut Jomtien Beachin, ja siellä poliisiasemalta katsottuna oikealla eli pohjoisessa on ollut homojen suosima alue. Siellä on käynyt paljon eurooppalaisia ja amerikkalaisia turisteja.

Mutta nyt maisema on muuttumassa. Alueesta on tullut ”pikku-Venäjä”. Liikkeiden ja ravintoloiden kyltit alkavat olla venäjää, ja ruokalistat on kirjoitettu kyrillisin kirjaimin. Döner-kipsakin on saanut venäläisen nimen. Saksankielisiä sanomalehtiä ei juuri saa, vaan kioskeissa kaupitellaan venjänkielisiä lehtiä. Poliisiasemalla on tulkki venäläisiä asiakkaita varten. Dongtan Beachillä ei juuri nähdä enää homoja. He ovat ottaneet jalat alleen.

Samanlaista kehitystä on muuallakin. Esim. Rhodoksen muinainen homoranta Falirakissa on menettänyt erikoisluonteensa, kun kansainväliset hotellit ja turistit ovat tunkeutuneet alueelle. Homot joutuvat siirtymään entistä vaikeakulkuisemmille rantakaistaleille voidakseen olla rauhassa. Mallorcalla sama kehitys oli käynnissä jo 1980-luvulla.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Onhan suomalaisillakin oma "siirtokuntansa" Espanjan Aurinkorannikolla. Alueella oleskelee vuosittain yli 40 000 suomalaista. Ai niin, sehän ei oo ollu homojen suosiossa, joten sillä ei oo hirveesti välii. Miksei homot osta itelleen Thaimaasta omii "siirtokuntii", missä ne voi järjestää niitä homobileitä?

Kommenttia muokattu: 02.05.2013 klo 13:16
  Riquman1990 • 02.05.2013 13:02
Noh, toisaalta ghettomaiset alueet eivät ole koskaan kiinnostaneet isoa osaa seksuaalivähemmistöistäkään ja etenkin kun Länsimaissa on vapauduttu pelkän hoteromaisen elämänarjen ikeestä, on niille vähempi tarvettakaan.
Toisaalta sitten myös, eikös esim. Helsingin Pihlajasaaren nudistiranta-alue ole ollut enempi miehistä kiinnostuneitten miesten kansoittama, ts. dominoima. Sitä kait eivät venäläiset ole olleet valtaamassa :P Nuo tuommoiset rannathan eivät ole ollee vain joittenkin homo-miesten käyntipaikkoja, vaan noissa on kait ollut jotain "henkireikää" niille, muuten heteromaista elämäntapaa viettäville ei-homo-seksuaalisuuksille.

- - -

Kuluneelta talvelta on (mun mielestäni ainakin ; ) mukava ja hauskakin uutinen se, miten Yhdysvalloissa Kansasissa, Topekan kaupungissa umpiuskovaisen ja homoista jenkkisotilaiden hautajaisia myöten mekastaneen Westboro Baptist Churchin (perheyhteisön ympärillä pienehkö kristinuskonlahko) naapuriin tuli EqualityHouse. Talo maalattiin sateenkaaren väreihin ja sen nykyomistajat ovat saaneet paljon kiitosta paikallisilta.
assets.nydailynews.com
media.kansascity.com
i.huffpost.com
pedestriantv-prod.s3.amazonaws.com

Tässä tuosta asiasta kertoo, mediamaailmassa mainetta niittänyt, palestiinalais-juurinen muslimi Ahmed Shihab-Eldin (hän on toiminut Al Jazeerallakin, luennoinut Suomessakin mediakoulutuksissa ja kehitti sosiaalista mediaa interaktiivisesti hyödyntävän tv-formaatin The Stream, jota Suomenkin Yle käyttää nykyään)

www.huffingtonpost.com
- kannattaa katsoa jutun lopusta kuvatkin.
Tässä tuo pidemmältäkin live.huffingtonpost.com
(jotkuut homotkin ovat lääpällään tuohon Ahmediin - hän kun ei ole ainakaan vielä naimisissakaan ... ja hän edustaa aika lailla abrahamista mieskomeutta parhaimmillaan ... ja, hmmm ; ) www.youtube.com - tuossa mainitaan Helsinkikin; www.youtube.com )

Tämä Ahmed Shihab-Eldin keskeisesti kehittämä mediaformaatti on erittäin hyvä - tässä toinen hlbt-aiheuutinen häneltä, Ugandan tilanteesta
live.huffingtonpost.com

Tuo Westboro Baptist Church puuhastelee tälläisiä
jdsmusings.files.wordpress.com
i.dailymail.co.uk
(em. kuvassa oikealla 9v poika mielenosoittaa sitä vastaan)
media.theweek.com
(em. kuvassa naispari protestoi sitä vastaan ;)
lahko on tuottanut kosolti tämmöisiä sivustojakin:
www.godhatestheworld.com
www.godhatesfags.com
lahkosta eroon päässeen muistelmat :
media.twirlit.com

Kommenttia muokattu: 02.05.2013 klo 18:19
  human • 02.05.2013 14:12
Hassua miten eri ihmiset lukevat uutisia eri tavalla. Minusta tässä ei ollut puhetta mistään "omimisesta", todettiinpahan vain että alue on muuttunut ja nyt siellä on homojen sijaan enemmistönä tietty kansallisuus, tässä tapauksessa venäläiset.

Toisaalta en oikein käsitä, miten homojen rauhaa häiritsisivät ei-homot turistit samalla rannalla. Ehkä kyse on siitä, että tavislapsiperheet tuovat tullessaan liikaa hälinää. Rannalla toimimisen etiketti taitaa myös hieman poiketa niin kansallisuuksien kuin seksuaalisen suuntautumisenkin mukaan...
  Public eye • 02.05.2013 14:13
Riqu?man1990:n kommenttiin voi vain todeta, että se Epsanjan etelärannikkoseutuhan oli varsin homoisa keskus jo satoja vuosia sitten, jo 900-luvulla - ja siellähän on jopa homo-miehelle patsaskin

en.wikipedia.org

Kommenttia muokattu: 02.05.2013 klo 18:20
  human • 02.05.2013 14:29
Kävin paikan päällä vuodenvaihteessa, kun venäläisillä oli myös lomasesonkinsa kuumimmillaan. Kävin myös tuolla Dongtan rannalla muutamaan otteeseen. Siellä on silmänkantamattomiin ravintolanoloisia aurinkovarjoilla katettuja rantasegmenttejä, joista tietyissä liehuu sateenkaariliput. Nämä segmentit ovat edelleen homomiesten suosiossa eikä naisia tai lapsia juurikaan näkynyt. Lisäksi ne venäläiset, joita kyseisillä segmenteillä näkyi ja kuului, saattoivat itse olla homoja ja paossa Venäjän homopropagandan kieltohenkeä.

Yleensä ottaen koko Pattaya on hyvin vahvasti venäläisten kansoittama, samoin kuin Bangkokin pääkohteet. Niinpä Pattyalla Jomtienin rantabulevardin varrella oleva "Thaimaan suomalainen kirjakauppa" -kyltti on tosiaan saanut rinnalleen paljon kyrillisin aakkosin kirjoitettuja kylttejä. Silti Bangkokissa Baiyoke Sky hotellissa on edelleen erikseen japaninkielinen henkilökunta ja palvelunumeronsa, vaikka hissien opastetauluissa on myös venäjänkieliset opasteet ja ruokalistat ovat myös venäjäksi.

Niitä turisteja palvellaan, joita on paljon ja jotka tuovat rahan.
  Statisti • 02.05.2013 18:41
"Saksankielisiä sanomalehtiä ei juuri saa, vaan kioskeissa kaupitellaan venjänkielisiä lehtiä. "

Homot vai saksalaiset homot? Vai puhuvatko kaikki homot saksaa?

Sinänä kiinnostava ajatus tämä homojen joukkopako lomakohteista turistien alta...

Kommenttia muokattu: 02.05.2013 klo 21:30
  SaintJudy • 02.05.2013 21:28
"Saksankielisiä sanomalehtiä ei juuri saa, vaan kioskeissa kaupitellaan venjänkielisiä lehtiä. "

Lukisin itse mielelläni saksalaisia lehtiä Pattayalla. Se on vähän kuin Hesaria lukisi. Aikaisemmin vaikutti siltä, että enemmistö miesturisteista oli saksalaisia. Sama ilmiö kuin Inglesissä. Englanninkielisiä lehtiähän kyllä saa kaikkialta.

Kommenttia muokattu: 02.05.2013 klo 22:01
  vaeltaja2006 • 02.05.2013 21:59
Itäisen naapurimme liikkeistä ovat "kärsineet" myös monet muut kohteet, enkä tarkoita vain homomyönteisiä lomakohteita. Minulla ei ole mitään venäläisiä vastaan, mutta mukana tuolevia lieveilmiöitä kyllä. Ymmärtääkseni muutos ei ole tapahtunut pelkästään lehti- ja ruokalistatarjonnassa, vaan väestön saapuminen on tuonut mukanaan mafiat, joiden toiminnasta myös paikallinen väestö kärsii. Pikkuhiljaa yritystoiminta siirtyy venäläisten käsiin, jolloin paikalliset hyötyvät vähemmin ja vähemmin turistien tuomista rahoista.
Voi toki olla, että olen ymmärtänyt jotain väärinkin. Kierrän nimittäin kaikki tällaiset kohteet hyvin kaukaa. Riittää kun tietää, minne venäläisyhtiöt tekevät chartereita / ei vaadita viisumia.
  Mauro • 25.06.2013 15:07
Eiköhän venäläisiä ole nyt vähemmän, talvi 15, antoi merkkejä tästä, kiitos Obaman.
  Homofriend (ei rekisteröitynyt) • 04.10.2015 22:46
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy