ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Tetu-lehden kustantaja ja sijoittaja Pierre Berge haluaa myydä lehden

vaeltaja2006 • 08.02.2011 06:53 • 2 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Ranskalainen yrittäjä Pierre Bergé oli muotiguru Yves Saint Laurentin elämänkumppani kymmenien vuosien ajan. Yhdessä he loivat 1961 muotitalo Yves Saint Laurent Couturen. Bergé oli myös HLBTI-aktivisti ja gay-lehti Tetun julkaisija ja rahoittaja.

Têtun painos on kuukausittain noin 40 000 kappaletta. Se on suunnattu pääosin homoseksuaalisille lukijoille. Se ilmestyi ensi kerran 1995, mutta menestys ei ole ollut kovin hyvä. Viime vuonnakin on tullut 2 miljoonaa tappiota. Lehden tilaajaluvut ovat jatkuvasti pienentyneet.

Berge on ranskalaisen lehden La Lette de l'Expansionin mukaan myymässä Tetua. Syynä eivät ole sijoittajan tappiot, vaan hänen korkea ikänsä. Hän on 80-vuotias.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Eiköhän nettitarjonta ole syönyt alan lehtienkin kysyntää, eli ehkä olisi parasta vaan suosiolla lopettaa tuo koko frans-man alakulttuurilehti tai sitten tehdä siitä iTetu -versio.
  alkkarimainosta pukkaa (ei rekisteröitynyt) • 09.02.2011 22:39
Tuo lehtihän on ollut varsin ikärasistinen ja jättänyt vanhemman polven, liki Pierren ikäisten miesten paljaan pinnan todelliseen vähemmistöön esittelemättä, nuorisomuotiin verrattuna. Hyi hyi!
  ikänsä kutakin (ei rekisteröitynyt) • 09.02.2011 22:43
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy