ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Teemalla: Our Gay Wedding

vaeltaja2006 • 31.12.2016 16:58 • 6 kommenttia. TELEVISIO
Uudenvuoden aattona 2016 nähdään Teemalla Prix Italia -palkittu ohjelma Our Gay Wedding. Säveltäjä Benjamin Till ja näyttelijä ja laulaja Nathan Taylor toteuttivat omat häänsä musikaalin muodossa heti kun laki salli samaa sukupuolta olevien avioliiton maaliskuussa 2014.

Benjamin Till (s. 1974) on englantilainen säveltäjä ja ohjaaja. Hän avioitui maaliskuussa 2014 näyttelijä Nathan Taylorin kanssa. Samaa sukupuolta olevien avioliitot oli juuri hyväksytty Englannissa ja Walesissa. Avioliittoseremonia toteutettiin musicalin muodossa. Channel 4 televisioi musikaalin.

Myöhemmin musikaali osallistui Prix Italia -kilpailuun (2015), ja se voitti TV Perfomaning Arts -sarjan palkinnon. Prix Italia on radio- ja tv-ohjelmien suurin kansainvälinen kilpailu, joka järjestetään vuosittain syyskuussa Italiassa. Mukana on 46 maata ja lähes sata radio- ja tv-organisaatiota. Mm. Suomesta siellä on säännöllisesti kilpailemassa radio- ja tv-ohjelmia eri sarjoissa.

Our Gay Wedding esitettiin Suomessa ensi kertaa Teema-kanavalla viime kesän Helsinki Priden aikaan. Ohjelma alkaa Teemalla uudenvuoden aattona klo 20, ja se on jälkikäteen nähtävissä Ylen Areenassa
areena.yle.fi


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Liikuttavaa.
  Rubix • 01.01.2017 01:39
Aivan mahtava! Kiitos linkkivinkistä!
  JAMPPA • 02.01.2017 20:24
Merkittävää uudenvuoden aaton ohjelmavalinnassa oli se, että juuri homoavioliittoteemainen ohjelma tuli Teema-kanavalla parhaaseen katseluaikaan. Ehkä tällä valinnalla haluttiin viitata 1.3.2017 voimaan tulevaan tasa-arvoiseen avioliittolakiin. Silloin sama on mahdollista Suomessa, kuin hieman aiemmin tuossa piskuisessa saarivaltiossa Euroopan länsirannalla.
  JuhaniV • 04.01.2017 07:43
Vielä

Homokuoro Out'n Loud esiintyi jonakin vuonna Senaatintorin uudenvuodenjuhlassa laulamassa Maammelaulua. Vuotta en muista.

Tänä vuonna Kansalaistorin uudenvuodenjuhlassa Out'n Loud oli mukana yhtenä neljästä kuorosta. Out'n Loudista kerrotaan, että juhlassa oli esiintymässä 11 laulajaa.
  JuhaniV • 04.01.2017 14:46
Out'n Loud lauloi Senaatintorilla vuoden vaihtuessa viisi vuotta sitten.
  Public eye • 04.01.2017 15:04
Muistelin kuoron esiintyneen Senaatintorilla toissa vuonna! Harmillista, kuinka nopeasti aika kuluukaan.
  JuhaniV • 04.01.2017 18:42
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy