ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Tanssittajat vievät juopuneilta rahat ja puhelimet

vaeltaja2006 • 06.06.2017 04:07 • 2 kommenttia. UUTISET: YLEISET

Baarialue on Nollendorf-metroaseman lähellä
Berliinissä homokorttelien alueella on tämän tästä jotain hankaluuksia. Nyt 16- ja 17-vuotiaat nuoret miehet alkoivat tanssittaa 49-vuotiasta miestä ja veivät rahaa ja puhelimen. Tanssittaminen on uusi kikka varkaille.

Poliisin antamien tietojen mukaan sunnuntain jälkeisenä yönä klo 2.50 kolme miestä oli tanssimielellä Berliinissä Fuggerstrassen ja Kalckreuthstrassen kulmassa, homobaarialueella. Vieressä ovat Tabasco- ja Blond-baarit. He ottivat tanssiotteen hieman juopuneesta miehestä ja tyhjensivät uhrinsa taskut tanssipyörähdysten lomassa. Ryöstetyn tuttava tuli auttamaan, mutta sai nyrkiniskuja. Alueella oli siviilipoliiseja, jotka nopeasti olivat paikalla. Tanssivista ryöstäjistä kaksi löytyi myöhemmin.

Taskuvarkaiden tanssikikka alkoi jo 2011 Lontoosta. Se on levinnyt suuriin keskieurooppalaisiin kaupunkeihin ja nyt kohteena ovat baareista palaavat homomiehet. Myös Kölnin karnevaaleilla ja Oktoberfestissä on samaa temppua käytetty. Juopunutta kulkijaa lähestyy iloinen seurue, joka tanssiottein alkaa pyörittää juopunutta. Yksi tanssittaa ja muut ottavat taskusta löytyneet tavarat talteen. Poliisi neuvoo, että tanssiporukoiden ilonpitoon ei pidä lähteä mukaan. Se voi olla taskuvarkaiden kikka.


Poliisin opastusvideoKatso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Siinäpä on sitten Berliinissä ikämiehillä vaimoilleen selittämistä että missä ja mihin rahat ja kapula katosivat.
  human • 06.06.2017 12:47
Kölnin karnevaaleilla ja Oktoberfestissä tarvitsee tuskin salaa käydä, joten Human kenties vihjailee kaappihomojen tulevan ryöstetyksi homoalueilla?
   (ei rekisteröitynyt) • 06.06.2017 18:32
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy