ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Tampereellekin pride-kulkue 24.7.

Sami Mollgren • 12.07.2010 13:11 UUTISET: PRIDE
Tampereella paikalliset aktiivit järjestävät pride-kulkueen 24. heinäkuuta. Samanaikaisesti kaupungissa on menossa Tampere Pride Queer Culture Event Finland -kulttuuritapahtuma (22. - 25. heinäkuuta 2010).

Kulkueen lähtöpaikka on Satamakadulla sijaitsevan Blue Oyster Bar -baarin edessä. Kulkue starttaa lauantaina 24.7. kello 13, etenee kaupungin keskustan läpi ja saapuu määränpäähänsä Eteläpuistoon 14.30 mennessä. Eteläpuistossa järjestetään Tampere Pride Queer Culture Event Finlandin "TORI"-tapahtuma.

www.tamperepride.f

Samana viikonloppuna Oulussa on Oulun Setan järjestämä pride-tapahtuma, johon liittyy myös pride-kulkue lauantaina 24. heinäkuuta. Seta jakaa perinteiset Asiallisen tiedon omena -tunnustuksen ja Kunniarotta-antipalkinnon Oulun pridessa.

www.northpride.f


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy