ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Tampereella sateenkaariparaatiin osallistui muutama sata henkeä

Sami Mollgren • 18.07.2015 21:03 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA
Lauantaina Tampere Pride -Kulttuuritapahtuma ja Sateenkaarifestivaali -tapahtuman yhteydessä järjestettyyn paraatiin osallistui noin 300 henkeä. Tullikamarin aukiolta liikkeelle lähteneen paraatin määränpäässä Koskipuistossa järjestettiin puistojuhla.

Tampere Pride -Kulttuuritapahtuma ja Sateenkaarifestivaali käynnistyi Tampereella torstaina 16. heinäkuuta ja jatkuu sunnuntaihin 19.7. asti.

Tapahtuman järjestää Tampere Pride ry, joka on järjestänyt vastaavanlaisen tapahtuman Tampereella vuodesta 2010 lähtien. Tänä vuonna ohjelmaan kuului ensimmäistä kertaa paraati.


Tampereella vietettiin alkukesästä myös Pirkanmaan Setan järjestämää Pirkanmaan Pride -tapahtumaa. Kesäkuun 6. päivänä järjestettyyn Yhdessä olemme enemmän -teemaiseen pride-kulkueeseen osallistui noin tuhat henkilöä. Pirkanmaan Seta - aiemmalta nimeltään Tampereen Seta - on järjestänyt pride-tapahtuman myös kahtena aiempana vuonna, ja myös vuonna 2005, jolloin Suomessa pride-tapahtumat järjestettiin vuorovuosin Helsingissä ja jossain muussa Suomen kaupungissa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy