ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Tampereella järjestettiin kesän toinen pride-tapahtuma

Sami Mollgren • 16.07.2017 00:18 • päivitetty: 16.07.2017 13:35 PRIDE • KOTIMAA
Tampereella järjestettiin lauantaina kaupungin kesän toinen pride-tapahtuma, Tampere Pride Queer Culture Even Finland.

Torstaina käynnistynyt tapahtuma huipentui lauantaina pride-kulkueeseen ja Laikunlavalla järjestettyyn puistopiknikiin. Järjestäjien mukaan kulkueeseen osallitui noin 250 ihmistä.

Illan ohjelmaan kuuluivat Vanhassa kirkossa järjestetty sateenkaarimessu ja pääbileet Mixeissä.

Iltapäivällä yhden aikaan pride-kulkue lähti liikkeelle Sorin aukiolta, eteni Hatanpään valtatietä, Hämeenkatua ja Aleksis Kiven katua pitkin kohti Laikunlavaa, jossa iltapäivää vietettiin puistopiknikin merkeissä.Tapahtuman järjesti Tampere Pride ry. Kesäkuun alussa järjestetyn Pirkanmaan priden puolestaan järjesti Pirkanmaan Seta.

Päivitys klo 13.35: Lisätty tieto kulkueeseen osallistuneiden määrästä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy