ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Tampere Pridessa juhlitaan viikonloppuna moninaisuutta

Sami Mollgren • 22.07.2016 00:10 • 5 kommenttia. UUTISET: PRIDE • KOTIMAA
Tampere Pride -kulttuuritapahtuma ja sateenkaarifestivaali järjestetään 22.-23. heinäkuuta. Sekä perjantai- että lauantai-iltana järjestetään bileet. Lauantaina alkuiltapäivästä tapahtuma jalkautuu kaupungille pride-kulkueen ja puistopiknikin voimin.

- Prideilla juhlitaan sitä, että meitä on monenlaisia ja kaikki saavat olla oma itsensä, muistutetaan tapahtuman Facebook-sivulla

Perjantaibileiden pitopaikka on Aussiebar.

Lauantaina 23.7. pride-kulkueen järjestäytyminen alkaa pakkahuoneen aukiolla kello 12.30. Sieltä kulkue lähtee kello 13 määränpäänään Koskipuisto, jossa puolestaan alkaa lauantain vietto puisto-piknikin merkeissä.

Tampere Priden päätösbileet käynnistyvät lauantaina kello 21 Nightclub Mixeissä. Lauantaina juhlitaan hlbti-teemalla myös Tampereen YO-talolla järjestettävissä Pirkanmaan Setan järjestämissä Leimareissa.

Tampere Pride -tapahtuman järjestää Tampere Pride ry.

Kesäkuun alussa järjestetyn Pirkanmaan Pride -tapahtuman järjesti Pirkanmaan Seta ry.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Iloista MoniNaisUuden juhlintaa!
  human • 22.07.2016 00:31
Ihan hienoa, että innostuneita järjestäjiä löytyy. Milestäni olisi kuitenkin syytä yhdistää voimat ja järjestää Tampereella kerran vuodesa entistä näyttävämpi Pride. Kaksi pridea kesässä on hämmentävää ja vie tehoa molemmilta tapahtumilta.
  Mikkis (ei rekisteröitynyt) • 22.07.2016 00:46
Samaa mieltä, että Tampereella ei kannattaisi hlbt-ihmisten jakautua useisiin kuppikuntiin, sillä yksi Pride voisi olla rikkaampi sisältötarjonnaltaan ja saada myös turistejakin vieraisille paremmin.
  human • 22.07.2016 17:07
Mielestäni hieman lapsellista on se, että Tampere Pride tapahtuman järjestäjä on rekisteröinyt itselleen internet-osoitteet www.pirkanmaapride.f ja www.pirkanmaanpride.f sekä ohjannut nämä Tampere pride -tapahtuman sivulle siitä huolimatta, että Pirkanmaa Pride on erillinen tapahtuma, jonka eri taho järjestää kesäkuussa.

Antaa kovin vihamielisen kuvan tästä tapahtumasta ja siksi sympatiani menevät Pirkanmaa Pride -tapahtumalle, jota pidän Tampereen "aitona" Pride-tapahtumana.

Toivoisin, että tämä tamperelaisten riitely jossain vaiheessa päättyisi ja saataisiin yksi iso Pride-tapahtuma näiden kuppikuntabileiden sijaan.
  Tamperelainen (ei rekisteröitynyt) • 23.07.2016 16:35
Minusta se on enemmänkin törkeää kiusantekoa kuin lapsellista.
  smo • 23.07.2016 20:45
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy