ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Talvinen Helsinki - Itämeren tähti

Lontoolaisen Out-lehden toimimittaja David Hudson kävi talvisessa Helsingissä. Hänen mielestään erinomaista matkaillessa on sellainen, mitä ei löydä omasta kotikaupungista. Saunan lauteille Yrjönkadulle hän osui samaan aikaan kuin joukko varusmiehiä. Siinä hikoillessa hän mietti, ettei sellaista näe Lontoossa keskellä iltapäivää.

Matkajutussaan hän kuvailee myös tärkeimmät "yleisnähtävyydet": tuomiokirkon, yliopiston kirjaston, valtioneuvoston, kauppatorin, Uspenskin ja Temppeliaukion kirkot. Suomalaisessa keittiössä näkyy, etä metsästys ja kalastus kuuluvat suomalaiseen elämänmenoon. Ne vaikuttavat kulinaariseen traditioon. Jutussa mainitaan Aino, Saaga ja Cafe Ekberg.

Jutun kirjoittaja kävi läpi myös keskustan gaypaikat. Hän teki havaintoja arkkitehtuurista, koristelusta, asiakaista ja hinnoista. Juttua lukiessa joku suomalainenkin saattaa todeta, että "enpä ole tuotakaan yksityiskohtaa tuossa baarissa ennen huomannut".

Lehden voi ladata omalle koneelle. Artikkeli Helsingistä alkaa sivulta 86.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy