ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Tallinnassa kesällä sittenkin vain yksi pride - kaksi suunniteltua tapahtumaa yhdistyivät

Sami Mollgren • 11.04.2017 19:06 UUTISET: PRIDE • EU

Tallinnan pride-tapahtuma järjestetään 6.-9. heinäkuuta 2017. Pride-kulkue on lauantaina 8. heinäkuuta.
Tallinnassa on kesällä 2017 vain yksi pride-tapahtuma aiemmin suunnitellun kahden tapahtuman asemesta. Baltic Pride ja Tallin Pride on määrä järjestää 6.-9. heinäkuuta.

Alkuaan pride-kulkueen sisältävä Tallinn Pride oli määrä järjestää elokuun puolivälin lauantaina, mutta nyt pride-kulkue on siirretty Baltic Pride -tapahtuman yhteyteen, lauantaille 8. heinäkuuta.

- Meillä on ilo kertoa, että Tallinn Pride ja Baltic Pride ovat yhdistyneet, ja järjestetään yhdessä yksi suuri festivaali! Pride-paraati järjestetään 8. heinäkuuta osana nelipäiväistä festivaalia, jonka puitteissa järjestetään myös ulkoilmakonsertti, kansainvälinen konferenssi sekä työpajoja ja juhlat, kerrotaan molempien tapahtumien Facebook-sivulla.

Baltic Pride vuorovuosin Tallinnassa, Riiassa ja Vilnassa

Virossa ei ole järjestetty pride-tapahtumaa vuosittain, vaan Baltian maiden yhteinen tapahtuma on kiertänyt vuorovuosin Viron, Latvian ja Liettuan pääkaupungeissa Tallinnassa, Riiassa ja Vilnassa. Virossa Baltic Pride -tapahtuman järjestelyistä on vastannut hlbti-vähemmistöjen järjestö Oma Keskus.

Nyt Oma Keskus ja pride-kulkueen taustalla oleva ryhmittymä ovat sopineet yhteistyöstä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy