ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Tahdon2013-kampanja palkittiin Guldankan-tunnustuksella

Sami Mollgren • 19.10.2013 22:15 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Regnbågsankan palkitsi tasa-arvoisen avioliittolain puolesta toimineen Tahdon2013-kampanjan Guldankan (Kultainen ankka) -palkinnolla.

Guldankan-tunnustuksen saaja julkistettiin sateenkaaritapahtuma Regnbågshelgenin päätösjuhlissa lauantaina. Tahdon2013 -kampanjan puolesta palkinnon vastaanotti puheenjohtaja Senni Moilanen.

- Tahdon2013 -kampanjan katsottiin olevan loistava esimerkki siitä, miten vapaaehtoistyöllä ja tahdolla voi saada kansalaisia ja yhteiskunnallisen keskustelun aktivoitumaan, sanoi palkinnon luovuttanut Regnbågsankanin puheenjohtaja Oscar Ohlis.

Guldankan-palkinto jaetaan vuosittain taholle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia, etenkin Suomen ruotsinkielisillä alueilla. Palkinnon yhteydessä jaettiin myös kunniamaininnat Setan pääsihteeri Aija Salolle ja taiteilija ja toimittaja Johan Finnelle heidän pitkäjänteisestä työstään seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien saralla Suomessa.

Regnbågsankan on Setan jäsenjärjestö, joka toimii lhbtiq-ihmisten ja tasa-arvosta kiinnostuneiden yhdistyksenä koko ruotsinkielisen Suomen alueella.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy