ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Tahdon 2013 -pyöräilytempaus Seinäjoelta Nordkappiin

JuhaniV • 17.05.2013 14:50 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Naispari aikoo polkea 1298 kilometrin matkan Seinäjoelta Nordkappiin, Tahdon 2013 -kampanjan puolesta.

Pyöräilytempaus julkistetaan tänään Joensuun seudun seksuaalinen tasavertaisuus Hobiles ry järjestämässä Hohto-sateenkaaritapahtumassa.

Carita ja Hanna-Reetta polkevat 1298 kilometriä Seinäjoelta Nordkappiin Tahdon2013-kampanjan puolesta. Sateenkaaripyöräturneen tarkoituksena on laajentaa ihmisten käsitystä samaa sukupuolta olevien rakkaudesta ja oikeudesta tasa-arvoiseen avioliittoon.

Naiset kommentoivat: "Miksi kieltää avioliitto kahdelta ihmiseltä, jotka rakastavat toisiaan ja haluavat sitoutua toisiinsa pysyvästi ja virallisesti?"

Tempauksen lähtöön on juuri nyt 17 päivää aikaa.

Pyöräilytempausta voi seurata heidän blogistaan.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hitto. Ajoin aikoinani asuinpaikastani Pohjois-Italiasta Travemündeen ja sitä tietä Suomeen tajuamatatta tehdä fillaroinnista tasa-arvoproggista. Reissu oli silti hieno ja sisälsi mm. yöunet saksalaisessa heinäseipäässä..
  Geschwitz • 17.05.2013 18:43
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy