ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

TAHDON – tanssihaaste on käynnistetty

vaeltaja2006 • 23.02.2017 14:18 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä juhlistaa viiden päivän päästä voimaan tulevaa tasa-arvoista avioliittolakia julkaisemalla musiikkivideon Tero Hetero feat. Hildá – Tahdon. Samalla työyhteisöt, kaveriporukat ja yksittäiset ihmiset haastetaan mukaan opettelemaan videon koreografia ja tanssimaan kappale videolle.


Avioliittolain muutos tulee voimaan ensi keskiviikkona, ja silloin on odotettavissa monenlaisia juhlia ja spontaaneja tapahtumia. Tämä musiikkivideo voi olla pohjana, kun tapahtumia järjestetään.


Tero Hetero feat. Hildá – Tahdon -kappaleen tekijät ovat Niina Hartikainen, Henna Helasvuo, Hildá Länsman ja Lasse Turunen. Hilppa Lamme on suunnitellut koreografian. Videolla viittoo Silva Belghiti ja tanssijat ovat Svenska Teaternin ja Kansallisteatterin henkilökuntaa sekä teatteriryhmä Ursa Minorin näyttelijöitä. Videon on kuvannut Tomi Palsa, ohjannut Lasse Turunen ja leikannut Henna Helasvuo.
Tahdon-kappaleen sanoitukset on käännetty ruotsiksi ja pohjoissaameksi. Suomenkielisen, ruotsinkielisen tai saamenkielisen tekstityksen voi valita Youtube-videon asetuksista.

Jokainen voi osallistua juhlintaan kuvaamalla oman version tanssista. Se voi olla video tai valokuva. Kertosäkeen koreografian voi opetella youtube-videon avulla. Se voi olla myös maaliskuun 1. päivänä toteutettava flashmob. Tarkemmat ohjeet videon tekemisestä löytyvät nettisivulta

suomi100-sateenkaarenvareissa.fi


Tässä opetusvideossa on kertosäkeen koreografian perusliikkeet:Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kalenterit esiin: Juhlia, bileitä ja Arctic Pride

Helsinki

Vihdoinkin vihille, musiikkiteatteri Kapsäkki ke 1.3.
www.facebook.com

Malja tasa-arvoiselle avioliittolaille, Lavaklubi ke 1.3.
www.facebook.com

Sateenkaarevat bileet, Botta pe 3.3.
www.facebook.com
------
Vantaa

Siviilivihkimistilaisuus Vantaan kaupunginmuseossa ke 1.3.
www.facebook.com
------
Tampere

Me päästään naimisiin -hääjuhla Werstaalla ke 1.3.
www.pirkanmaanseta.fi
------
Turku

Free Hugs Flashmob ke 1.3.
www.facebook.com
------
Lahti

Olkkari-ilta: Juhlistamme tasa-arvoista avioliittolakia ke 1.3.
www.facebook.com
------
Pori

SataVarma avioliitto -juhlatilaisuus ke 1.3.
www.facebook.com
------
Jyväskylä

Tasa-arvoiset avioliittobileet la 4.3.
www.jklseta.fi
------
Mariehamn

Kärleksfest!
www.facebook.com
------
Rovaniemi

Arctic Pride ke 1.3. - la 5.3.
www.arcticpride.fi

Kommenttia muokattu: 24.02.2017 klo 02:42
  Havainnoija • 24.02.2017 02:35
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy