ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Taas uusi pride-paikkakunta: Lohja - kaupunkiin puuhataan myös hlbti-yhdistystä

Sami Mollgren • 22.06.2017 07:39 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Ensimmäinen Lohja Pride piknik järjestetään lauantaina 15. heinäkuuta 2017.
Läntisellä Uudellamaalla sijaitseva Lohja viettää kesällä pridea, piknikin muodossa. Lohja Pride piknik järjestetään lauantaina 15. heinäkuuta kello 14-20 Aurlahden rannassa.

Asiasta kertoo paikallisjulkaisu Ykköslohja.

Tapahtuman taustalla oleva Nea Weckström kertoo julkaisulle, että osa Lohjan keskustan kahviloista, ravintoloista ja liikkeistäkin on mukana. Ohjelmaa on tarkoitus olla koko perheelle. Hän kertoo myös ruotsinkielisen väestön tulevan tapahtumassa huomioiduksi. Iltapäivän ja alkuillan piknik-tapahtuman jälkeen on jatkobileet määrä järjestää Exit Nightclubissa.

- Tänä kesänä järjestetään ihka ensimmäinen Lohja Pride piknik. Tervetuloa juhlistamaan moninaisuutta, tapaamaan uusia ihmisiä ja viettämään mukavaa päivää. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki ikään, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta, toivotetaan tapahtuman Facebook-sivulla.

Paikallinen hlbti-yhdistys Lohjalle?

Weckström kertoo Ykköslohjalle, että hän haluaisi perustaa yhdistyksen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille, koska sellaista ei vielä ole Lohjan alueella. Hän toivoo asian edistyvän syksyllä.

Suunnitelmissa on priden järjestäminen myös tulevana vuonna.

Suomen pride-tapahtumia vuonna 2017

Alkuvuoden aikana pride-tapahtumat on jo järjestetty Rovaniemellä, Kuusamon Rukalla, Joensuussa ja Tampereella.

Pride-tapahtumat ovat Lohjan (15.7.) lisäksi vielä edessä Helsingissä (26.6.-2.7.), Kajaanissa (7.-9.7.), Tamperella (13.-16.7.), Kustavissa (15.7.), Lahdessa (7.-13.8.), Uudessakaarlepyyssä (12.8.), Hangossa (18.-20.8.), Ahvenanmaan Maarianhaminassa (16.-20.8.), Inarissa (11.-13.8.), Turussa (21.-27.8.), Sipoossa (25.8.), Torniossa (26.8.) ja Raaseporin Karjaalla (2.9.2017).


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy