ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Sydney Morning Herald: 108 aids-delegaattia kuoli onnettomuudessa

vaeltaja2006 • 18.07.2014 10:11 • päivitetty: 20.07.2014 18:31 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Sydney Morning Herald kertoo, että 108 aids-konferenssin delegaattia kuoli lentokoneen alasampumisessa. Uhrien joukossa on lääketieteen tutkijoita, terveysalan ammattilaisia ja aids-aktivisteja. Uhrien joukossa oli International AIDS Societyn entinen puheenjohtaja hollantilainen Joep Lange.

AIDS-konferenssin järjestäjät eivät ole antaneet tarkkoja tietoja uhriluvusta, joten Sydney Morning heraldin tietoihin on vielä suhtauduttava varovaisesti.

www.smh.com.au


Päivitys klo 12:


Kuolleiden joukossa oli kansainvälisesti tunnettu aids-tutkija Joep Lange. Hän johti kansainvälistä aids-järjestöä vuosina 2002-2004. Järjestö pitää vuosittain kansainvälisen aids-konferenssin. Lange oli myös alan tieteellisen lehden Antiviral Therapy päätoimittaja ja julkaisi lehdessä yli 350 tutkimusraporttia. Vuosina 1992-95 hän johti WHOn aids-työtä. Joep Langen vaimo oli myös koneessa. Heiltä jäi viisi tytärtä.

On tullut myös tieto siitä, että WHO:n tiedottaja Glenn Raymond Thomas oli koneessa, samoin hollantilainen aids-aktivisti Pim de Kuijer STOPAIDS-järjestöstä. Koneessa oli muitakin aids-aktivisteja, ainakin Jacqueline van Tongeren (AMC) ja Lucie van Mens (Female Health Company). Hollantilainen aids-tukikeskus menetti onnettomuudessa monta työntekijää.

Suomen HIV-tukikeskuksesta ei tänä vuonna osallistuta kansainväliseen aids-konferenssiin. Tukikeskuksen toiminnanjohtaja Jukka Keronen kertoi järkytyksestään ja osanotostaan, kun tiedot Ukrainan katastrofista alkoivat tulla julkisuuteen. Hän ei tiennyt, onko Suomesta lähtenyt tutkijoita tai viranomaisia konferenssiin, mutta Ukrainan onnettomuuskoneessa ei suomalaisia tiettävästi ollut.


Päivitys 20.7.2014

Aids-konferenssin järjestäjät kertoivat pari päivää sitten, että alasammutussa lentokoneessa oli vain kuusi aids-konferenssiin matkalla ollutta.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy