ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


äänitallenteet kuvagalleriat media-arkisto tapahtumaraportit sateenkaaren värinen suomi uutiset

Sydney Mardi Gras 2007 - 3. maaliskuuta 2007

Scherzo • 03.03.2007 21:47 TAPAHTUMARAPORTIT • ULKOMAAT
Sydney Mardi Gras 2007 - teemalla Objects of Love - huipentui 3.3.2007 massiiviseen paraatiin, jota oli seuraamassa lähes puoli miljoonaa ihmistä Sydneyn Hyde Parkissa, Oxford Streetillä ja Flinders Streetillä.

Tänä vuonna mukana oli 116 ennakkoilmoittautunutta osanottajaryhmää, mm. Sydneyn poliisi ja palokunta ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana olivat myös hengenpelastajat. Paraatiin osallistuivat myös kaikki suurimmat uskonnolliset GLBT ryhmittymät, katolisisesta, anglikaanisesta, juutalaisesta ja vapaaseurakunnista. Ja totta kai mukana olivat kansainväliset nallet ja Sydneyn Leather Pride yhdistys. Ehdottomasti suurin osanottaja oli kuitenkin Kylie's Impossible Princesses (yllättäen kun Australiassa ollaan) neljän kuorma-auton, valoheittäjien, mahtavan äänentoiston ja yli 200 tanssijan voimin.

Tämän vuoden Chief of Parade oli itse Rupert Everett.

Paraati alkoi illalla hieman ennen kahdeksaa ja loppui vasta kymmenen jälkeen. Yksistään paraatin perinteisesti aloittaneet Dykes on Bikes pärisyttelivät pitkin katua lähes 20 minuuttia. Kunpa joskus tällaista nähtäisiin koto-Suomessakin.

Paraati päättyi Moore Parkiin, jossa biletys jatkuu aamuun asti seitsemällä eri areenalla, joissa jokaisella on oma teemansa, mm. 'Our love for a Sunburnt Country', 'Love lycra' ja 'Love girls, girls, girls'Kylie's Impossible Princesses - 200 tanssijaa valmistautuu paraatiin, totta kai Kylie on heidän kuningattarensa
Dykes on bikes aloittaa perinteisesti paraatin, tänä vuonna mukana myös Vicky Pollard
Pinkit Australian liput tekivät kauppansa
Tämän vuoden Chief of Parade, Rupert Everett
Juutalaisyhteisö marssii
Sydneyn gay-palomiehet
Sydneyn poliisivoimat
Massiiviset lavat valuivat pitkin Oxford Streetiä, musiikkia, värejä, glitteriä, ruskettunutta lihaksikasta pintaa, ja mikä tärkeintä, kaikilla on hauskaa!
House of Priscilla
Kun Australiassa ollaan, Priscilla - Queen of the Desert on aina ajankohtainen aihe
Homofobisia uskontoja vastaan
Sydneyn Gay Rugby-tiimi
Ikea proudly supporting gay and lesbian homes


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy