ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Sveitsiläispankki avaa sateenkaarimyönteisen sijoitusrahaston

Sveitsiläinen Credit Suisse -suurpankki on avannut sijoitusrahaston, johon valitaan yrityksiä sen perusteella, kuinka hyvin ne asennoituvat seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluviin työntekijöihinsä ja asiakkaisiinsa.

Asiasta kertoi Suomessa Yle Uutiset.

Vähemmistömyönteisyyden mittarina on käytetty Human Rights Campaignin (HRC) tasa-arvoideksiä. Corporate Equality Index kertoo, miten suuryritykset ovat sitoutuneet yhdenvertaisuuden edistämiseen. Listaa on julkaistu vuodesta 2002 lukien.

Alkuun listan perusteella on valittu 200 Yhdysvalloissa toimivaa yritystä. Myöhemmin tarkoituksena on laajentaa The Credit Suisse LGBT Equality Portfolio -nimisen sijoitusrahaston valikoimaa muihinkin maihin.

Credit Suissen asiakkaat voivat sijoittaa rahastoon minimisijoituksen 250 000 dollaria tai enemmän.

Yle Uutisten mukaan useat pankit ovat viime vuosina perustaneet erilaisille kohderyhmille rahastoja. Esimerkiksi ympäristöystävällisyyteen pohjautuvia rahastoja on useita. Myös islamilisia lakeja noudattaville yrityksille on rahastoja. Credit Suissen sateenkaariteemainen sijoitusrahasto pankin oman ilmoituksen mukaan lajissaan ensimmäinen.Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy