ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

SvD: Berndt Arell ei jatka Ruotsin kansallismuseon johtajana

vaeltaja2006 • 04.07.2017 09:31 • 2 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Svenska Dagbladet kirjoitti maanantaina 3.7.2017, että Berndt Arell ei jatka Ruotsin kansallismuseon johtajana vuodenvaihteen jälkeen. Paikka pannaan hakuun. Arellin johtajuus on herättänyt keskustelua.

Ruotsin kansallismuseo on maineikkain ruotsalainen museo ja sen takia myös sen johtajanimitykset ovat tärkeitä. Laajojen uudistustöiden jälkeen museo on avaamassa uudelleen ovensa syksyllä 2018, ja tapahtuma tulee olemaan sekä kotimaisesti että maailmanlaajuisesti merkittävä. Uuden johtajan valinnan toivotaan houkuttelevan hakuprosessiin runsaasti hyviä kandidaatteja.Suomalaissyntyinen Berndt Arell nimitettiin Tukholmassa sijaitsevan Ruotsin kansallismuseon johtajaksi ja yli-intendentiksi vuodesta 2012 alkaen. Sitä ennen hän toimi Suomessa monissa merkittävissä taidealan viroissa. 2000-luvun puolella hän toimi Helsingin taidemuseon johtajana ja vuosina 2007–2009 Kiasman johtajana. Hän oli mm järjestämässä Kluuvin galleriaan Helsinkiin Tom of Finland -näyttelyä kesällä 2006. ranneliike.net

Berndt Arell oli Raaseporin Priden suojelija viime vuonna
ranneliike.net


Arellin johtajakausi on herättänyt paljon polemiikkia. Sponsorisopimus BMW:n kanssa ja matkabudjetin ylitykset ovat aiheuttaneet paljon kritiikkiä. Arellin avoimuus sosiaalisessa mediassa on myös aiheuttanut hämmästystä. Jotkut rekrytoinnit ovat synnyttäneet keskustelun ystävien suosimisesta. Viimeksi yksi nimitys tänä keväänä on herättänyt huomiota.

Svenska Dagbladetin artikkelista kirjoitti tänään Helsingin Sanomat.

www.svd.seranneliike.net


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Vaikuttaa siltä, että nuo ovat täysin keksittyjä ja femakot haluaa homon ulos ja naisen tilalle, kuten tullee käymään. Liian hyvä posti aivoimesti homolle. Tää on tätä mustamaalaamista ja savustamista. Mistä sitäpaitsi kukaan voi tietää, miten hyviä tai syviä ystävyyssuhteet ovat! Ei kukaan.

Outoa että tässä pedataan nimenomaan naisehdokkaalle paikkaa. Paikka tullee avoimesti hakuun ja sitä voi hakea kuka tahansa.

Toivottavasti tulee hyviä mieshakijoita, joilla on tarpeeksi hyvät "kaluunat".

Sitäpaitsi Arell on varmaan oman tien kulkija ja uskaltaisi jotain uutta, kuten hän on tehnyt. Minusta olisi ollut hyvä, että olisi saanut jatkaa vielä 3 vuotta kun museon remontti olisi valmis- varmaan hänellä oli suunnitelmat jo tehtynä.
  Kolmoisritti (ei rekisteröitynyt) • 04.07.2017 23:56
Kuvataide-elimet haisevat.
  eyes2 (ei rekisteröitynyt) • 05.07.2017 17:58
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy