ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Suoraa tv-kuvaa pride-kulkueesta

vaeltaja2006 • 01.07.2017 08:08 • 1 kommentti. UUTISET: PRIDE
Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta: Yle lähettää suoraa tv-kuvaa pride-kulkueesta YLE Areenassa. Lähetys alkaa klo 12.45. Kulkue starttaa kansalaistorilta klo 13. Myös Helsingin Sanomat lähettää videokuvaa kulkueesta.

Muualla Euroopassa suoria lähetyksiä on pride-paraateista ollut jo useiden vuosien ajan ainakin Berliinissä ja Kölnissä. Lähetykset ovat olleet suunniteltuja, ja niissä on ollut paljon haastateltavia ja hyviä tietopaketteja hlbtiq-kulttuurista. Radion puolella Tukholman gayradio on jo pitkään lähettänyt suoran haastattelu- ja selostuskokonaisuuden Tukholman Pridestä. Suomessa Lähiradion Prideradio lähetti suorana haastatteluja Helsingin Pridesta vuonna 2011.

Yksityisten firmojen videostriimejä ollut viime vuosina monissa prideparaateissa, mm. Tukholmassa ja Budapestissa. Budapestissa Google on parina vuonna lähettänyt videokuvaa heidän omasta ajoneuvostaan.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Tuossa TP:n kanslia twiittasi, että presidentti puolisoineen on Mikkelin torilla klo 13.45. Jos olisimme Amerikassa, toimittajat kysyisivät varmaan huutoetäisyydeltä kommenttia päivän teemasta eli pride-aihepiiristä. Mutta Suomessa systeemi on formaalisempi.

Kommenttia muokattu: 01.07.2017 klo 21:29

Kommenttia muokattu: 01.07.2017 klo 21:31
  jnsto • 01.07.2017 10:20
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy