ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Suomen Saara Aalto ja Irlannin Ryan O’Shaughnessy Euroviisufinaaliin

Sami Mollgren • 09.05.2018 00:27 • 2 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI

Saara Aalto selviytyi Euroviisujen 2018 finaaliin
Suomen Saara Aallon Monsters selvisi tiistain semifinaalissa kymmenen parhaan joukkoon. Samoin Irlannin Ryan O’Shaughnessyn Together.

Irlannin euroviisuesityksenä nähdään tarina miesparista. Vaikka sanoitukset eivät suoranaisesti viittaa suhteen osapuolten samaan sukupuoleen, käy asia ilmi kappaleeseen kuuluvasta tanssiesityksestä. Tanssijat ovat Alan McGrath ja Kevin O’Dwye.

Suomea puolestaan kutsuttiin edustamaan Saara Aalto. Yleisö ja kansainväliset raadit valitsivat aiemmin keväällä edustuskappaleen kolmesta vaihtoehdosta.

Muut finaaliin ensimmäisestä semifinaalista päässeet maat ovat Albania, Bulgaria, Israel, Itävalta, Kypros, Liettua, Tsekki ja Viro.

Toinen semifinaali järjestetään torstai-iltana ja finaali on vuorossa lauantaina 12. toukokuuta. Vuoden 2018 Eurovision laulukilpailu järjestetään Portugalin pääkaupungissa Lissabonissa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hyvä Saara!
  Ihanuus (ei rekisteröitynyt) • 10.05.2018 10:51
Yleensä korvamadoista yritetään päästä eroon, Euroviisuissa niistä oikein äänestetään. "Jää heti soimaan päähän" - oh dear...ainakaan tuo "Monsters" ei ainakaan jää.
  xxxx (ei rekisteröitynyt) • 10.05.2018 20:21
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy