ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko keskustelufoorumi tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

KOMMENTTI: Suomalaisen homojulkisuuden kiinnetähti

jnsto • 14.11.2012 10:48 • 2 kommenttia. NÄKÖKULMAT
Mitä olisikaan suomalainen homojulkisuus ilman Olli Stålströmiä. Mahdotonta vastata. Tiistaina 13.11. Helsingin Sanomat tarjosi jälleen Ihmiset-osastossa (C6) sekä kommentteja että elämäntarinaa. Toimittaja (Anna-Sofia Berner) totesi, että Stålströmillä on omaa kokemusta kaikesta paitsi päideongelmasta ja avioerosta. - Ja ehkä juuri se ihmisiä pelottaa, totesi toimittaja.

Juttu kertasi, kuinka Stålström oli käynyt viisi vuotta psykoanalyysissä homouden vuoksi. Sen seuraukset olivat olleet tuhoisat; analyysi runteli hänen minuutensa. Jälkikäteen hän oli tajunnut, että hulluinta hänessä oli se, että hän oli hakeutunut hoitoon pelkän seksuaalisen suuntautumisen vuoksi.

HS:n juttu kertoi myös Stålströmin roolista mielenterveysyhdistys Helmin puheenjohtajana. Haastattelu oli tehty seuran tiloissa Pasilassa.

Toimituksissa Stålström kuuluu henkilöihin, joihin voi aina palata. Hän ei kulu ja ilmeisesti myös osaa tarjota toimittajille onnistumisen kokemuksen, varmaankin erityisesti sitä yrittämättä.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Tämä on jännä juttu, mutta minusta seksistä ja seksuaalisuudesta annetaan väärä kuva. Totuudenmukaisempi kuva on sellainen laajempi käsitys, että miehet voivat luoda seksisuhteita myös miesten kanssa identifioimatta itseään homoseksuaaliksi. Ihmettelen, miksi heteromiehillä on niin panssaroidut ja kliseiset käsitykset: Naistenko vuoksi? Kulissielämän takia? Maine menee? Mikä menee?
  Kolmoisritti • 14.11.2012 17:19
Saamme kiittää Ollia monesta taistelusta, jota hän on käynyt henkilökohtaisessa elämässään, myös traagisin seurauksin hänelle itselleen, mutta laajemmin tuoden esille epäkohtia. Erityisen iloisena asiana on pidettävä sitä, että Olli ei ole lannistunut. Se jos mikä lähentelee jonkinlaista henkilökohtaista ihmettä.
  martin • 18.11.2012 23:00
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy