ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Sotšin olympialaisissa menestynyt taitoluistelija tuli kaapista

Sami Mollgren • 07.12.2014 11:23 • 1 kommentti. UUTISET: URHEILU
Kanadalainen taitoluistelija Eric Radford on kertonut olevansa homo. Sotšin olympialaisissa hän saavutti hopeaa parinsa Meagan Duhamelin kanssa.

Radford kertoo laajassa outsports.com -sivustolle antamassaan haastattelussa joutuneensa kiusaamisen kohteeksi taitoluisteluharrastuksen vuoksi. Radford kertoo Outsportsille tietävänsä lajiin liittyvät stereotypiat. Hän kertoo luokkatoverinsa kysyneen, miksi vanhemmat pakottivat hänen harrastamaan taitoluistelua; Radford kertoo vastanneensa, etteivät he pakottaneet, vaan hän pitää siitä.

Radford kertoo saaneensa kestää paljon, paitsi kiusaamista, myös Radfordin menestymiseen epäillen suhtautuvia. Redford kuitenkin toteaa, että itseensä uskomalla, unelmaansa keskittymällä, töitä kovasti tekemällä ja hyvän kannustavan joukkueen tuella voi saavuttaa mitä tahansa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kun uskoo itseensä, keskittyy unelmaansa, tekee kovasti töitä, arvostaa, rakastaa ja kunnioittaa itseään ihmisenä yleensä, kuten myös homoseksuaalina, aina ja kaikkialla missä onkin, sekä katsoo kriittisesti mihin menee mukaan ja mistä pysyy erossa, niin silloin ei jää pohtimaan sitä mitä joku muu sanoo tai ajattelee homoseksuaalisuudesta. Merkitystä ei silloin ole myöskään sillä onko joku " päivittänyt " elämänsä arvoja menneisyyteen, vaiko nykyisyyteen.
ONNEA ELÄMÄÄN ERIC RADFORD´ille! Et ole yksin!
  Onnellinen mies (ei rekisteröitynyt) • 07.12.2014 20:55
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy