ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Sisko ja veli kilpailevat allaspojan huomiosta Coca-Colan uudessa mainosvideossa, mutta...

Sami Mollgren • 08.03.2017 10:29 • 3 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI

Coca-Colan logo on ollut tuttu näky mainostelineissä.
Coca-Colan uudessa mainosvideossa helteessä hikoava allaspoika tekee työtään. Alakerran ikkunasta häntä katselee perheen tytär ja yläkerran ikkunasta perheen poika. Molemmille tulee ajatus viedä allaspojalle virvoketta - ja ehkä saada tältä huomiota.

Syntyy kiivas kilpajuoksu, kun sisarukset hankkiutuvat jääkaapille, ja molemmat haluavat olla ensin pullon kanssa allaspojan luona. Lopulta kumpikin joutuu pettymään, sillä perheen äiti on jo hoitanut asian - ja paremmin kuin sisaruksille oli tullut mieleen.

- Se on inhimillinen tarina, ja Coca-Cola sen keskipisteessä, sanoo Coca-Colaa edustava Rodolfo Echeverria.

Mainos on saanut huomiota ja kiitostakin hlbti-mediassa, sillä siinä asiaa lähestytään tasavertaisuuden kautta.

Filmi on osa neljän mainoksen "Taste the Feeling" -sarjaa, jossa aiheena ovat yksinkertaiset tarinat universaaleista teemoista.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
"perheen äiti on jo hoitanut asian - ja paremmin kuin sisaruksille oli tullut mieleen"

Eli millähän lailla paremmin? Mistään paremmastahan tuo mainos ei kerro.
Mistähän toimmittajalle tuollainen ajatus-uskomus on päksähtänyt mieleensä?
Allassiivoojalle cokista vienyt nainenhan voi yhtä lailla olla flirttaileva miehensä vaimo ... tai myös esim. lesbo-aviovaimonsa biseksuaali flirttaileva puoliso ... Noistahan mainos ei kerro, mistä on kyse. Joten ei kannattaisi langeta mainoksen vain rautalangasta tuputtamiin juttuihin.

Mainoksessahan sitä paitsi on myös ikävänä piirteenä "pojuttelu", mikä on samaa kuin naisten sovinistinen "tytöttely". Vaikka mies on mies - ainakin minun mielestäni.

Kommenttia muokattu: 09.03.2017 klo 12:21
  human • 09.03.2017 11:58
Sillähän lailla paremmin, että tarjolla on myös purtavaa. Tietysti voi olla, ettei herralla ole nälkä, jolloin seikka on merkityksetön.
  smo • 09.03.2017 16:16
Huomasin että mainoksen tyttöä , "siskoa" näytetään n. 10 sekuntia ja poikaa "veljeä" vain viisi sekuntia. Siis noin puolet vähemmän.
  Kake 2 (ei rekisteröitynyt) • 14.03.2017 17:47
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy