ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Sipoo saa oman pride-tapahtuman 25. elokuuta

Sami Mollgren • 10.05.2017 16:34 • 1 kommentti. UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Ensimmäinen Sipoo Pride on määrä järjestää 25. elokuuta 2017 (kuvakaappaus tapahtuman Facebook-sivulta)
Helsingin naapurissa, Itäisellä Uudellamaalla sijaitseva Sipoo on saamassa oman pride-tapahtuman elokuussa 2017.

Tapahtuman järjestää Sipoon nuorisovaltuusto.

Ylen ruotsinkielisessä paikallisohjelmassa haastatellut valtuustoon kuuluvat Anni Tåg ja Lotta Selänniemi kertoivat tapahtuman ajankohdaksi 25. elokuuta. Pride-paraatin on määrä lähteä liikkeelle Sibbo Gymnasiumin edestä ja edetä keskustaajama Nikkilän läpi nuorisotalolle. Priden kanssa samaan aikaan järjestetään taidetapahtuma, jonka kanssa on tarkoitus toimia yhdessä.

Tapahtumaa järjestävät kertoivat radiossa tapahtuman saamasta innostuneesta vastaanotosta. Järjestelyt ovat vielä alkutekijöissään. Parhaillaan käynnissä on suunnittelu puhujista ja muusta ohjelmasta.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kiitos! Mahtava huomata miten tieto meidän omasta pridestä leviää! <3
-Sipoon nuorisovaltuutettu Emil Granström
  . (ei rekisteröitynyt) • 13.07.2017 23:54
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy