ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Sinuiksi-chatit tavoittavat kaikkialla Suomessa - tuki- ja neuvontapalvelua laajennetaan

Sami Mollgren • 24.09.2015 23:03 • 1 kommentti. UUTISET: YLEISET • KOTIMAA
Pirkanmaan Setan valtakunnallisen Sinuiksi -tuki- ja neuvontapalvelun keväällä yhteistyössä Tukinetin kanssa käynnistämät seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluvia tukevat Sinuiksi-chatit jatkavat toimintaansa.

Sinuiksi-palvelun toiminnanjohtaja Mikko Väisänen kertoo, että Sinuiksi-chat-ryhmät tavoittavat eri puolilta Suomea ja ne on löydetty hyvin.

- Verkkokeskusteluja vetävät Sinuiksi-vapaaehtoiset nauttivat ryhmien vetämisestä. Monille chat on luonteva tapa käsitellä seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin liittyviä aiheita anonyymisti ja luottamuksellisesti, kertoo Väisänen.

Väisänen korostaa, että verkko mahdollistaa vertaistuen saannin ympäri Suomen.

Tähän asti eri teemaryhmissä on ollut kuudesta kymmeneen keskustelijaa illassa. Tilaa ryhmässä on kerrallaan kahdelletoista.

Ensimmäisenä Sinuksi-chateistä käynnistyvät sateenkaarinuorten sekä transihmisten ja sukupuoltaan pohtivien ryhmät. Molemmat aloittivat huhtikuussa 2015. Toukokuussa puolestaan käynnistyivät elämänkatsomuksellinen ja hengellinen keskustelu sekä avoin keskustelu seksuaalivähemmistöille.

Väisänen kertoo, että pian Sinuiksi-palvelu avaa mahdollisuuden keskustella vertaisen kanssa puhelimessa.

Sinuiksi-chatin aikataulut syksylle 2015

Sinuiksi-chat Sateenkaarinuorille:
Aika: 18-20
Päivät: 15.9., 13.10., 20.10., 10.11., 17.11., 8.12., 15.12.

Sinuiksi-chat transihmisille ja sukupuoltaan pohtiville
Aika: 18–19.30
Päivät: 27.4., 25.5., 29.6., 27.7., 31.8., 28.9., 26.10., 30.11., 28.12.

Sinuiksi-chat hengellisyydestä sateenkaari-ihmisille
Aika: 19–20.30
Päivät: 1.9., 1.10., 3.11., 1.12.

Sinuiksi-chat seksuaalivähemmistöille
Aika: 18-20
Päivät: 4.5., 1.6., 6.7., 3.8., 7.9., 5.10., 2.11., 7.12.

- Liveryhmiin osallistuminen on helppoa. Voit kirjautua Tukinetiin omalla anonyymillä käyttäjätunnuksella, kun olet täyttänyt lyhyen rekisteröitymislomakkeen. Saat käyttäjätunnuksen heti käyttöösi lähetettyäsi lomakkeen, luvataan Sinuiksi-palvelusta, ja toivotetaan tervetulleeksi mukaan.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Torstaina 1.10. klo 19–20.30 Sinuiksi-chat hengellisyydestä sateenkaari-ihmisille

Tervetuloa keskustelemaan anonyymisti ja luottamuksellisesti sateenkaari-ihmisen hengellisyydestä chat-ryhmään Tukinetissa.

Liittymisohjeet löydät yllä olevasta uutisesta ja täältä: www.pirkanmaanseta.fi
  Terhola • 01.10.2015 11:24
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy