ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Setan verkkosivuille ilmestyy toistuvasti erikoista sisältöä

Sami Mollgren • 10.01.2018 15:30 • 1 kommentti. UUTISET: YLEISET • KOTIMAA

Ruutukaappaus Setan sivulta 10.1., aamupäivällä.
Seta.fi -verkkosivustolla etusivun "ajankohtaista"-osiossa on ollut esillä joukko englanninkielisiä tekstejä, joiden sisällöllä ei ole tekemistä hlbti-aihepiirin kanssa.

Asiaankuulumatonta sisältöä poistettiin verkkosivuilta ainakin 10.1. keskiviikkoaamupäivänä, mutta senkin jälkeen sivulle on ilmestynyt vastaavanlaisia tekstejä - ja myöhemmässä vaiheessa nekin on poistettu.

Ranneliike.net on ilmoittanut asiasta Setalle ja kysynyt samalla tarkempaa tietoa asiasta. Toistaiseksi (10.1. klo 15.30) Setasta ei kuitenkaan ole palattu asiaan. Tarkempaa tietoa ei ole siitä, onko kyse asiattoman tahon pääsystä syöttämään sisältöä sivustolle, verkkohyökkäyksestä, vahingossa julkaistusta sisällöstä, julkaisujärjestelmään liittyvistä testeistä tai jostain muusta.

Setan sivustolla käytetään WordPress-julkaisualustaa. Alustasta on aihepiirin asiantuntijan mukaan löytynyt usein kriittisiä tietoturva-aukkoja. Jos järjestelmää ei päivitetä säännöllisesti, on riski, että aukkoja käytetään pahantahtoisin tarkoituksin.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Setan verkkosivujen tekninen ylläpitäjä etsii pesiytynyttä bottia parhaillaan.
  Setan tiedottaja (ei rekisteröitynyt) • 11.01.2018 10:44
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy