ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Setan paikallistoimintaa Kemin seudulle

Sami Mollgren • 19.03.2012 14:08 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Seta alkaa toimia myös Meri-Lapissa. Toimintaa käynnistellään Oulun Setan siipien suojissa. Asiasta kertoi Yle verkkosivuillaan.

Toiminnan lähtölaukaus annetaan Kemin Majakkatalossa järjestettävässä ensimmäisessä tapaamisessa 19.3.2012 klo 18 alkaen. Paikalla on Oulun SETA:n puheenjohtaja.

Kemissä ei ole aiemmin ollut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien järjestötoimintaa.

Oulun SETA ry on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen etuja ajava kansalais- ja ihmisoikeusjärjestö. Se pyrkii toiminnallaan antamaan sekä jäsenilleen, että myös muille mahdollisuuden tavata, keskustella ja osallistua toimintaan ennakkoluulottomassa ympäristössä. Yhdistyksen tavoitteena on vaikuttaa yhteiskunnalliseen asenneilmapiiriin sekä turvata hyvinvoinnin ja ihmisoikeuksien toteutuminen riippumatta ihmisten seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta. Oulun SETA ry on perustettu vuonna 1986 ja on yksi valtakunnallisen Seta ry:n jäsenjärjestöistä.

Majakkatalo on Pohjoisen Yhteisöjen tuki - Majakka ry:n ylläpitämä kansalaistoiminnan keskus, osoitteessa Pohjoisrantakatu 5.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy