ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


sateenkaaren värinen suomi -opas pääkaupunkiseutu & uusimaa lounais-suomi häme & pirkanmaa kymenlaakso & etelä-karjala pohjanmaa keski-suomi & savo pohjois-karjala pohjois-pohjanmaa & kainuu pohjois-suomi
tapahtumakalenteri suomen homobaarit tiedotteet ja järjestötoimintaa vapaalla lähetä vinkki

Setan paikallistoimintaa Kemin seudulle

Sami Mollgren • 19.03.2012 14:08 POHJOIS-SUOMI • KOTIMAA
Seta alkaa toimia myös Meri-Lapissa. Toimintaa käynnistellään Oulun Setan siipien suojissa. Asiasta kertoi Yle verkkosivuillaan.

Toiminnan lähtölaukaus annetaan Kemin Majakkatalossa järjestettävässä ensimmäisessä tapaamisessa 19.3.2012 klo 18 alkaen. Paikalla on Oulun SETA:n puheenjohtaja.

Kemissä ei ole aiemmin ollut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien järjestötoimintaa.

Oulun SETA ry on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen etuja ajava kansalais- ja ihmisoikeusjärjestö. Se pyrkii toiminnallaan antamaan sekä jäsenilleen, että myös muille mahdollisuuden tavata, keskustella ja osallistua toimintaan ennakkoluulottomassa ympäristössä. Yhdistyksen tavoitteena on vaikuttaa yhteiskunnalliseen asenneilmapiiriin sekä turvata hyvinvoinnin ja ihmisoikeuksien toteutuminen riippumatta ihmisten seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta. Oulun SETA ry on perustettu vuonna 1986 ja on yksi valtakunnallisen Seta ry:n jäsenjärjestöistä.

Majakkatalo on Pohjoisen Yhteisöjen tuki - Majakka ry:n ylläpitämä kansalaistoiminnan keskus, osoitteessa Pohjoisrantakatu 5.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy