ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Seta kaipaa ehdotuksia Asiallisen tiedon omenan ja Kunniarotan saajiksi

Sami Mollgren • 16.04.2015 14:30 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Seta kysyy tänä vuonna yleisöltä vinkkejä siitä, kenelle Setan vuotuiset huomionosoitukset olisi syytä jakaa.

Oman ehdotuksen voi antaa 23. huhtikuuta menenssä Setan verkkosivuilla.

Asiallisen tiedon omena -tunnustusta on jaettu vuodesta 1991 lukien henkilölle tai taholle, joka on edesauttanut sukupuolen ja/tai seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta koskevan asiallisen tiedon leviämistä.

Muutamaa välivuotta lukuunottamatta Seta on jakanut myös Kunniarotta-antipalkinnon hlbti-ihmisiä syrjivän tai harhaanjohtavan tiedon tai asenteiden levittämisestä.

Asiallisen tiedon omena ja Kunniarotta on määrä julkistaa Helsinki Pride -tapahtuman puistojuhlassa lauantaina 27.6.2015.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy