ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Seta ja Transtukipiste uudistivat ilmeensä

Sami Mollgren • 30.08.2013 08:01 • 1 kommentti. UUTISET: YLEISET • KOTIMAA

Setan ja Transtukipisteen uudet logot
Seta ja Transtukipiste ottavat 30.8. käyttöön uuden ilmeensä, johon kuuluvat värimaailma, järjestölliset tunnukset ja kirjasimet. Uusi ilme näkyy ensimmäisenä järjestön materiaaleissa ja vuoden vaihteesta lähtien myös uudistettavilla verkkosivuilla.

Uuden ilmeen toteuttajaa haettiin alkuvuodesta ilmoituksella. Toteuttajaksi valittiin helsinkiläinen muotoilu- ja suunnittelupalveluyritys Musta Design. Ilmeen uudistamisesta vastasi suunnittelija Tomi Tallqvist. Tunnuksissa oleva typografia on hänen omaa käsialaansa.

- Musta Design halusi olla mukana luomassa uutta ilmettä Setalle ja Trastukipisteelle, sillä pidämme niiden tekemää työtä arvokkaana. Uusi ilme on luotu tiiviissä yhteistyössä Setan ja Transtukipisteen kanssa käyttäjälähtöisyyden toimintaperiaatteella, jotta ilme kuvastaa parhaalla tavalla toiminnan tavoitteita, Tallqvist kertoo.

Setasta kerrotaan, että uusi yhteisöilme viestii asiantuntijuutta, lähestyttävyyttä ja uskottavuutta.

- Seta erottuu suomalaisessa järjestökentässä nyt omalla selkeällä visuaalisella identiteetillä. Yhdenmukaisuus mahdollistaa ihmisoikeustyön näkyvämmän ja rohkeamman esille tuomisen niin materiaaleissa, tapahtumissa kuin verkossakin, toteaa Setan tiedottaja Eliisa Alatalo.

Järjestöllisten tunnusten lisäksi uudistuksessa luotiin Setan ja Transtukipisteen juhlavuosi-ilmeet. Setan perustamisesta tulee kuluneeksi ensi vuonna 40 vuotta ja Transtukipisteen 20 vuotta.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Setan logossa on monta väriä ja Transtukipisteen logossa on vähemmän.

Ja uutisen kursivoitu teksti on ilmeiseti suomea, koska siinä näyttää olevan peräkkäin suomenkielisiä sanoja, mutta ne eivät muodosta järkevää sisältöä viestille.
  ren • 31.08.2013 01:14
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy