ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Seta etsii ehdokkaita Asiallisen tiedon omenan ja antipalkinto Kunniarotan saajiksi

Seta pyytää yleisöltä ehdotuksia siitä, ketkä ansaitsevat Asiallisen tiedon omena -tunnustuksen, Kunniarotta-antipalkinnon sekä Vuoden sateenkaarinuori -palkinnon. Ehdotuksia voi antaa 15. toukokuuta asti.

Huomionosoitukset julkistetaan Helsinki Pride-viikon aikana.

Asiallisen tiedon omena -tunnustuksella palkitaan henkilö tai taho, joka on kunnostautunut sukupuolen ja/tai seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta koskevan asiallisen tiedon levittämisessä.

Kunniarotta-antipalkinto puolestaan annetaan hlbti-ihmisiä syrjivän tai harhaanjohtavan tiedon tai asenteiden levittämisestä.

Setan nuorisotoimikunta jakaa lisäksi Vuoden sateenkaarinuori -tunnustuksen. Tunnustus jaetaan Pirkanmaan Pride -tapahtuman yhteydessä Tampereella kesäkuun alussa.

Setan verkkosivuilla on yhteystiedot 15.5. mennessä tapahtuvaa ehdotuksen lähettämistä varten.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy