ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Seiväshypyn maailmanmestari Shawn Barber kertoi olevansa homo

vaeltaja2006 • 25.04.2017 15:07 • 2 kommenttia. UUTISET: URHEILU • ULKOMAAT

Omakuva Shawn Barberin facebook-sivulta
Seiväshypyn maailmanmestari Shawn Barber on homo. Hän kertoo asiasta facebook-sivullaan. Hänen urheiluseuransa sivuilla asia vahvistetaan. Sekin sanotaan, että asiaan ei liity mitään ongelmaa.

Kanadalainen 22-vuotias urheilija kertoo, että hän on ”homo ja ylpeä siitä”. Hän on saanut vanhemmiltaan vahvaa taustatukea. Hän kiittää tuesta myös ystäviään. Kanadan olympiakomitea on vahvistanut, että tieto on tullut Barberilta itseltään.

Barber voitti maailmanmestaruuden vuonna 2015 Pekingissä. Rion olympiakisoissa hän jäi kymmenennelle sijalle. Barber kuuluu yli kuusi metriä hypänneiden kerhoon. Hän ylitti maagisen rajan sisähallikisoissa Renossa tammikuussa 2016.

Kesällä 2016 hän kärähti kokaiinin käytöstä. Hänen selityksensä kuitenkin otettiin vakavasti. Hän oli ennen kilpailuja halunnut rauhoittua ja oli seksikontaktissa internet-tuttuun. Seuraavana päivänä tehtiin testi, jossa kokaiini löytyi. Kokaiini oli ilmeisesti jäämiä seksikumppanista.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hänen oikea etunimensä on Shawnacy - tuo Shawn siis "lempparinimi".

en.wikipedia.org


Kyllä nyt Venäjää risoo, kun maailman paras seiväs-mieskin on homo.

Kommenttia muokattu: 25.04.2017 klo 20:27
  human • 25.04.2017 20:25
Risookohan Venäjää tämä? Kaapissa ollessaan Barberin kokaiinipöllyinen seksikumppani oli nainen.

www.independent.co.uk
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 26.04.2017 06:02
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy