ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Seinäjoella pride-tapahtuma 20.-21. toukokuuta

Sami Mollgren • 06.05.2016 10:24 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Seinäjoella vietetään pride-tapahtumaa 20.-21. toukokuuta 2016. Pride-kulkuetta ei ole luvassa, mutta Lakeudenpuistossa on määrä järjstää piknik. (kuva: FB)
Seinäjoella vietetään pride-tapahtumaa 20.-21. toukokuuta 2016. Facebookissa kerrotaan, että ohjelmaan kuuluu piknik Lakeudenpuistikossa ja ravintolaillanviettoa. Tapahtuman järjestää Seinäjoen seudun sateenkaari -vertaistukiryhmä.

- Me olemme ajelleet aloittavan pienimuotoisesti, siksi järjestämme kapakkapriden/piknikpriden tänä vuonna. Tulevaisuuden haaveenamme on järjestää kulkue, jolloin meillä on mahdollisesti enemmän resursseja, toteaa järjestäjä Facebook-sivulla.

Jo kesällä 2015 kerrottiin, että Seinäjoen seudun sateenkaari -vertaistukiryhmä suunnittelee Pride-tapahtumaa Seinäjoelle kesäksi 2016. Silloisten alustavien suunnitelmien mukaan ajankohta olisi ollut myöhemmin kesällä.

Ainakin lauantaina 21.5. Lakeudenpuistikossa kello 13-17 järjestettävä piknik on ikärajaton ja osallistujille ilmainen.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy