ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

SDP:n puoluesihteeri esittelee miesystävänsä Iltalehdessä

Sami Mollgren • 25.12.2015 23:53 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Iltalehti kertoo, että SDP:n puoluesihteeri Reijo Paananen, 51, ja tämän miesystävä Piyapong "Bee" Kerdmoh,38, tapasivat toisensa sattumalta Helsingissä kahvila Strindbergillä 11 vuotta sitten.

Seurusteluun tuli vuoden mittainen tauko, kun Suomeen opiskelemaan tullut Kerdmoh lähti takaisin kotimaahansa Thaimaahan. Suhde syveni, kun tämän palattua Suomeen opiskelemaan, ja pariskunta on elänyt yhdessä vuodesta 2006 lähtien.

Paanasella on takanaan 17 vuoden mittainen avioliitto naisen kanssa, josta parisunnalla on yksi lapsi.


Myös keskustassa samaa sukupuolta olevien parisuhde on ollut puheenaiheena. Keskustan kansanedustaja Markku Rossi ja lausuntataiteilija Matti Kaarlejärvi rekisteröivät parisuhteensa joulukuun puolivälissä, kun itsenäisyyspäivän vastaanoton tv-selostuksen yhteydessä miesten läheinen suhde oli tullut esiin.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy