ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Schwarzenegger hyväksyi Harvey Milk -muistopäivän

JuhaniV • 12.10.2009 22:17 • päivitetty: 13.10.2009 06:47 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
13.10.2009
Schwarzeneggerin täyskäännös on herättänyt hieman ihmettelyä. Demokraattisenaattori Mark Leno esitteli saman lakiehdotuksen vuosi sitten ja tuli kuvernöörin vetolla ylikävellyksi. Senaattori Lenolta kysyttiin, että onko hän nyt yllättynyt. Leno: "Voisimme ilmaista sen sanalla 'tyytyväinen'."

12.10.2009
Harvey Milk murhattiin vuonna 1978 työpaikallaan.

Vuosi sitten Schwarzenegger käytti veto-oikeuttaan, estäen vastaavan lakiehdotuksen läpimenon. Silloin hän oli sitä mieltä, että Milkiä tulisi muistaa vain paikallisella, eikä osavaltiotasolla.

Kuveröörin toimisto ilmoitti vastaanottaneensa yli 100 000 puhelinsoittoa ja sähköpostia tästä viimeisimmästä lakiehdotuksesta. Useimmat niistä vastustivat muistopäivän nimeämistä.

Presidentti Barack Obama myönsi tänä vuonna Milkille postuumisti (kuoleman jälkeen) Vapauden mitalin. Sean Penn esitti pääosaa elokuvassa Milk. Hän sai suorituksestaan parhaan näyttelijän Oscar-palkinnon.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy