ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Saudiarabialainen mies pidätettiin hänen haettuaan kontakteja Facebookin kautta

Lassijuhani • 20.01.2012 11:44 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Saudiarabian tiedotusvälineet ovat kertoneet 30-vuotiaan miehen tulleen joulukuussa pidätetyksi homoseksuaalisuudesta syytettynä sen jälkeen, kun eräs kansalainen oli ilmiantanut hänet ”siveettömistä teoista”. Mies oli hakenut kontaktia toisiin miehiin Facebookin kautta.

Mies, joka on ollut pidätettynä joulukuun 23 päivästä lähtien, on luultavasti kidutuksen seurauksena tunnustanut olevansa homo. Saudiarabiassa homoseksuaalisuudesta syytetyt tuomitaan vankeusrangaistukseen, ruoskittaviksi tai teloitettaviksi. Saudiarabia on niitä harvoja maita, jotka murhaavat kansalaisiaan homoseksuaalisuuden perusteella.

Englanti ja Amnesty International ovat viime viikkoina painostaneet Saudiarabiaa vapauttamaan miehen, ja pitävät ihmisiä, jotka pidätetään homoseksuaalisuuden takia, ”omatuntovankeina”.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Muslimimaissa on rikos syntyä homona.
  Lassijuhani • 20.01.2012 11:47
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy