ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Saudi-prinssi tappoi, tuomio: elinkautinen

vaeltaja2006 • 06.10.2010 08:31 • päivitetty: 20.10.2010 10:40 • 5 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
20.10.2010 Saudiprinssi todettiiin syylliseksi murhaan

34-vuotias saudiprinssi osittain myönsi oikeudessa palvelijansa kuoleman. Sen sijaan hän kielsi murhan ja ruumiinvamman aiheuttamisen. Valamiehistö mietti 90 minuuttia ja totesi saudiprinssin syylliseksi murhaan. Tuomio julkaistaan vasta tänään keskiviikkona. Prinssiä uhkaa elinkautinen, jolloin hän pääsee vankilasta aikaisintaan 15 vuoden kuluttua.6.10.2010 Saudiprinssin seksiorja kuoli väkivaltaisesti

Kuningas Abdullahille uutinen on kiusallinen. Lapsenlapsi, prinssi Saud Abdelasis ibn Nasser Al-Saud on Lontoossa oikeuden edessä syytettynä 32-vuotiaan palvelijansa murhasta. Syyttäjä väittää, että palvelija on ollut prinssille seksiorjana.

Oikeusprosessi alkoi eilen. Syyttäjän mukaan 34-vuotiaalla prinssillä oli homosuhde uhriinsa, vaikka aatelinen väittää olevansa hetero. Saudi-Arabiassa homoseksuaalisuus on rikos ja siitä voi tulla kuolemanrangaistus. Syyttäjän mukaan prinnsi valehtelee suhteestaan uhriin.

Teko tapahtui 15. helmikuuta lontoolaisessa hotellihuoneessa. Miehet jakoivat huoneen keskenään. Aiemmin illalla oli otettu hotellin baarissa useita "Sex on the Beach" -cocktaileja. Ruumiinavauspöytäkirjan mukaan uhrin vammat olivat vakavia. Häntä on hakattu brutaalisti ja kuristettu. Kädessä, poskessa ja korvassa oli puremisjälkiä.

Prinssi oli teeskennellyt, että hän oli joutunut palvelijan ryöstöyrityksen kohteeksi. Nyt hän kuitenkin myöntää asian todellisen luonteen, sanoo syyttäjä. Aikaisemminkin palvelija on joutunut väkivallan kohteeksi. Hotellin hissin valvontakamera paljasti kolme viikkoa aikaisemmin tapahtuneen väkivallan. Prinssi valkoisessa asussaan pahooinpitelee palvelijaansa.

Eilen puhuttiin oikeudessa siitä, onko kyseessä tappo vai murha.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
BBC ja englantilaiset lehdet kertovat lisää yksityiskohtia. Miehet olivat laajennetulla matkalla, mm.Budapestissa, Prahassa, Marrakesissa ja Malediiveilla. Palvelijan alusvaatteista löytyi prinssin siemennestettä. Huoneessa oli Spartacus Gay Guide 2009, ja PC:llä oli gaypaikkojen osoitteita ja palvelijan kuvia puolialastomana. Lontoon majoituspaikassa kävi kaksi kertaa kuussa homohierontaa ja seurapalveluja antava ulkopuolinen.
  vaeltaja2006 • 06.10.2010 08:45
Mitä on homohieronta? Hierotaan homolla vai hieroja on homo...? -vai vihjataanko tässä mahdollisesti että hieronnan kohde olisi homo?
  SaintJudy • 06.10.2010 16:15
SJ, kyseessä saattaa olla jopa näiden kaikkien kolmen vaihtoehdon yhdistelmä!
  Public eye • 07.10.2010 10:13
  Kolmoisritti (ei rekisteröitynyt) • 20.10.2010 15:02
Kuka on aatelinen tässä???
  martin • 07.05.2013 13:58
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy