ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Sateenkaarivähemmistöjen laskettelutapahtuma Rukalla huhtikuussa 2016

Sami Mollgren • 19.11.2015 22:30 • 3 kommenttia. UUTISET: PRIDE • KOTIMAA
Hiihtokeskus Rukalla Kuusamossa järjestetään 14. - 17. huhtikuuta 2016 "Ruka Ski Pride" -laskettelutapahtuma seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville.

Ski Pride -tapahtuman kerrotaan olevan tasa-arvoisuutta edistävä seksuaalivähemmistöille suunnattu laskettelutapahtuma. Järjestäjien mukaan Ruka Ski Pride on ensimmäinen Suomessa koskaan järjestetty HLBTIQ-laskettelutapahtuma.

Lauantain ohjelmaan kuuluu Ski Pride -kulkue Rukan rinteillä. Ohjelmassa on myös esimerkiksi hiihto-opetusta ja erilaisia rinneaktiviteetteja. AfterSki:n puolella tapahtuman esiintyjiä ovat esimerkiksi Eini & Boogie, Miss Divet ja Krista Siegfrids. Järjestäjien mukaan tapahtuma on myös keskusteluareena asiapitoisille HLBTIQ seminaareille.

Torstaista sunnuntaihnin kestävän Ruka Ski Pride -viikonlopputapahtuman matkapaketin on määrä tulla myyntiin lähiaikoina, ja esimerkiksi Helsingistä järjestetään bussikuljetus.

- Ruka on kaikenlaisten ihmisten lomanviettopaikka. Me toimimme avoimesti ja tasavertaisesti, Rukakeskuksen paikallisjohtaja Matti Parviainen sanoo torstaina julkaistussa tiedotteessa.

Parviainen kertoo, että tavoitteena on luoda myös ulkomailta tulevia turisteja ajatellen kiinnostava tapahtuma. Hänen mukaansa tapahtumaan on jo ilmoittautunut muutamia ulkomaalaisia ryhmiä.

Vastavanlaista tapahtumaa on järjestetty jo useina vuosina esimerkiksi Ruotsissa Åren hiihtokeskuksessa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
No viimeinkin! En yleensä paljon perusta LBTQ-tapahtumista mutta tuonne menen tukka purjeena.
  Geschwitz • 20.11.2015 10:36
Muut Ski Pride-tapahtumat Pohjoismaissa


Scandinavian Ski Pride
Hemsedal, Norja
4. - 7.2.2016
www.skeiveski.no


Åre Winter Pride
Åre, Ruotsi
14. - 17.4.2016
www.arewinterpride.se


Hemavan Winter Pride
Hemavan, Ruotsi
21. - 24.4.2016
www.facebook.com
www.hemavantarnaby.com
boka.hemavantarnaby.com

Kommenttia muokattu: 20.11.2015 klo 15:43
  Frankieboy • 20.11.2015 15:43
Pride to pay!
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 22.11.2015 02:27
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.




Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)



 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy