ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Sateenkaariperheet ja hyvinvointi (Juha Jämsä)

Toimitus • 18.09.2008 12:18 KIRJAT
Juha Jämsän "Sateenkaariperheet ja hyvinvointi - Eväitä lasten ja perheiden kanssa työskenteleville" on yleistajuinen oppikirja sateenkaariperheistä hyvinvointipalveluissa. Kirjan toisessa osassa annetaan eväitä ja käytännön työkaluja eri alojen ammattilaisille. Siksi se soveltuu käsikirjaksi kaikille lasten ja perheiden kanssa työskenteleville. Kirjassa kuullaan sateenkaariperheiden lasten ja vanhempien sekä eri alojen ammattilaisten tarinoita kohtaamisista. Lukuihin on sisällytetty tehtäviä, jotka kannustavat lukijaa pohtimaan työtapojaan ja työnsä lähtökohtia. Kirjan perustalle voidaan helposti rakentaa kokonainen opintokokonaisuus ammatillisessa koulutuksessa.

Kirjan ovat kirjoittaneet perhesosiologian, lastenpsykiatrian, kasvatuksen, sosiaalityön ja nuorisotyön asiantuntijat. Esipuheen on kirjoittanut lastenpsykiatri Jukka Mäkelä.

Lisää tietoa: www.seta.fi/perheprojekti/oppikirja.html


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy