ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Sateenkaarimyönteisyys kasvussa yritysmaailmassa Yhdysvalloissa

YK:n ihmisoikeuksien päivänä 10. joulukuuta Human Rights Campaign (HRC) -järjestön julkistaman Corporate Equality Index -selvityksen mukaan USA:ssa suuryritykset ottavat hlbti-yhdenvertaisuuskysymykset huomioon toiminnassaan yhä paremmin.

Vuodesta 2002 lukien julkaistun selvityksen tuoreimmassa versiossa yhteensä 517 yritystä täytti kaikki asetetut kriteerit. Arvioituja yrityksiä oli 887 kappaletta. Vuotta aiemmin täydet pisteet saaneiden yritysten lukumäärä oli 407. Ensimmäisessä selvityksessä, vuonna 2002 täydet pisteet sai 13 yritystä mukana olleesta 319 yrityksestä.

Yrityksiä arvioidaan sen mukaa, miten ne esimerkiksi toteuttavat toiminnassaan syrjimättömyyttä, etuuksien jakamista ja osoittavat julkista sitoutumista hlbti-yhdenvertaisuuteen.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy