ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Sateenkaariliputettu Maarianhamina - Myös yritykset ja oppilaitokset mukana

Camille • 19.08.2016 22:50 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Maarianhaminassa sateenkaariliput liehuvat tiuhaan Ahvenanmaan lippujen vierellä. (Kaikki artikkelin kuvat: Mikko Kivinen)
Keskiviikkona käynnistynyt Åland Pride 2016 on saanut riveihinsä useita paikallisia ja suurempiakin yrityksiä. Myös kaikki koulut liputtavat sateenkaaren väreissä.

Åland Prideen suhtaudutaan Maarianhaminassa hyvin myönteisesti. Järjestyksessään kolmas Ahvenanmaan pride-tapahtuma sai järjestäjien mukaan edellisenä vuonna useamman tuhat osallistujaa kulkueeseen.

Maarianhaminan keskustassa kävellessä törmääkin useisiin kymmeniin sateenkaarilippuihin, jotka liehuvat eri yritysten, yhteisöjen ja koulujen edustoilla ja katoilla. Keskustan alueelta löytyy myös kaksi tiehen maalattua sateenkaarisuojatietä.
Monet tahot ovat myös valinneet liputtamisen trans pride-, bear pride- tai leather pride -lipuilla.


Åland priden projektipäällikön, Sofia Enholmin mukaan monet Maarianhaminan toimijat pitävät tärkeänä Prideen osallistumista, vaikka eivät tietenkään aivan kaikki.

Pitkäaikaisen Regnbågsfyren rf:n aktiivin, Tage Lindforsin mukaan pride-kulkueeseen osallistuvat myös kaikki Ahvenanmaan poliitikot.

Perjantaina nähtiin myös rahtipurjealus Pommernilla iloista ohjelmaa Pride After Work nimisessä tapahtumassa, jossa esiintyivät Out'n'Loud ja Tukholman Gaykuoro.


Lauantaina pride-kulkue lähtee liikkeelle Maarianhaminan Länsisatamasta kello 16 keskustan läpi kohti toria, jossa järjestetään toritapahtuma.

Viisipäiväinen Åland pride-tapahtuma jatkuu sunnuntaihin asti, ja sen järjestää Regnbågsfyren rf. Regnbågsfyrenillä on noin 130 henkilöjäsentä ja parisenkymmentä kannattajajäsentä eri yrityksistä ja yhteisöistä.

Sateenkaarisuojateitä löytyy Maarianhaminasta useampia.
Högskola på Åland ammattikorkeakoulun katolla liehuu sateenkaarilippu.
Rahtipurjealus Pommernilla järjestettiin perjantaina Åland Priden ohjelmaa.
Sateenkaarilippuja Viking Linen toimistolla.
Out n Loud esiintymässä rahtipurjelaiva Pommernilla.
Tukholman gaykuoro esiintymässä Pommernilla.

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy