ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Salkkareissa kehittymässä uusi rakkaus

vaeltaja2006 • 29.02.2012 11:00 • 5 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Salattujen elämien keskeinen kuvauspaikka on Huvilakatu 23. Kesäaikaan ovella käy viikottain suomalaisia turistiryhmiä kuvauttamassa itseään Salkkarien maisemissa. Monia kiinnostaa: missä on se baari.Salatuissa elämissä on alkanut tarina, jossa Elias huomaa Joonatanin. Eilen oltiin salilla, ja Elias paljasti tykkäävänsä pojista. Niin Joonatankin. Hän on vähän vanhempi; Elias on vielä teinipoika tai ainakin näyttää siltä. Pikkuisen näytettiin lihaksia ja päiväunet päätyivät Youtubeen. Tästä voi kehittyä ihan kiva tarina.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Katsoin tuon videoklipin. Kuvasymboliikka tuntui hiukan liian osoittelevalta: juomapullosta veden ruiskuttelu kasvoille ja rinnalle.
  JuhaniV • 29.02.2012 12:23
Salkkareissahan nyt on ollut niitä "kummallisuuksia", kuten baareja, joissa käy koko ajan alaikäisiä, joille siellä anniskellaankin... joten sarjassa toistellaan "muotiin tulleita juttuja" kaikinpuolin.

Juttua noista sarjan paikoista, tavaramerkeistä, puolueista

fi.wikipedia.org
  human • 29.02.2012 12:25
Toivottavasti tulee todentuntuinen kuvaus poikien suhteesta. Katsojia on aika paljon.
  vaeltaja2006 • 29.02.2012 14:19
Kyseessähän on pienoinen väärinkäsitys Eliaksen osalta, kuten myös näemmä tämän jutun kirjoittajan osalta.

Todellisuudessa Joonatan ei pidä pojista. Elias sai sellaisen kuvan johtuen siitä, että Joonatan kertoi omaavansa kokemuksia homoseksuaalien syrjinnästä. Poikien keskustelu kuitenkin keskeytyi, eikä Joonatan ehtinyt kertoa juttuaan loppuun. Sarjaa pidempään seuranneet kuitenkin tietävät, että Joonatania kiusattiin koulussa sen takia, että hänen isänsä oli homoseksuaali. Ei sen takia, että Joonatan olisi.

Näiden kahden välille ei siis ole mitään suhdetta tulossa.

Kuitenkin pisteet sarjalle toisesta teini-ikäisestä miespuolisesta homohahmosta ja tuosta unelmointikohtauksesta, vaikka se nyt osittain vähän huvittava olikin.

Kommenttia muokattu: 29.02.2012 klo 22:01
  Is • 29.02.2012 22:01
Homot taa älähti tajuamatta mistä tässä oli kyse. Aivan lapsellista spekulaatiota aikuisilta ihmisitä ja mitä tulee tuohon eliaksen juomapullomietelmiin, niin omalla kohdalla myötähäpeä oli niin suuri, että kukkan homonuori ei tule pitkään aikaan tulemaan kaapista ulos jo tuollaisten luotujen mielikuvien takia.

Miten voikaan taas niin hävettää?
  JSSPSJ (ei rekisteröitynyt) • 01.03.2012 12:54
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy