ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Salatut elämät: aiheena miesparin suhteen suuri ikäero

Sami Mollgren • 04.11.2014 21:30 • 1 kommentti. VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
MTV3-kanavan esittämässä Salatut elämät -sarjassa on yhtenä juonensäikeenä kahden miehen suhde, jossa osapuolilla on merkittävä ikäero.

Suhteen osapuolet ovat Kalle ja Lari.

Kalle Laitela (Pete Lattu) on yksi sarjan alkuperäisistä henkilöhahmoista ja sen ensimmäinen homoseksuaalinen hahmo. Vuosituhannen vaihteessa Salatut elämät toi televisioruutuihin ensimmäisen suomalaisissa televisiosarjoissa nähdyn homosuudelman. Tuolloin juuri Kalle suuteli toisen pojan kanssa - ja palaute oli rajua. Alussa Kalle vielä etsi identiteettiään, kohtasi isänsä homo-ongelmaisuuden ja lopulta löysi oman paikkansa maailmassa. Kalle oli vuosituhannen vaihteessa yksi sarjan seuratuimmista henkilöistä. Kymmenen vuotta sarjasta poissa ollut Kalle palasi sarjaan kevään 2012 viimeisessä jaksossa.

Lari Väänänen (Ronny Roslöf) puolestaan oli haastavassa suhteessa Elias Vikstedt (Petteri Paavola) -nimisen hahmon kanssa. Parin suhteen kehittymistä seurattiin vilkkaasti sosiaalisessa mediassa. Larin ja Eliaksen suhde ja siihen liittyvät kohtaukset tunnetaan yleisesti nimityksillä "#larias" ja "#lariakset".

Ainakin tällä erää Larin ja Eliaksen suhde on takana, ja Larilla on suhde itseään vanhemman Kallen kanssa. Suhde aiheuttaa juoruilua Kallen työpaikalla sairaalassa.

Salatut elämät -sarjaa esitetään arkipäivisin kello 19.30 MTV3-kanavalla.

Miljoonayleisöjäkin saavuttanut Salatut elämät on pyörinyt MTV3-kanavalla vuoden 1999 alusta lähtien ja tällä hetkellä on varmaa sen jatkuminen ainakin vuoteen 2015 asti. Sarjan tapahtumat sijoittuvat Helsingin Ullanlinnassa sijaitsevalle kuvitteelliselle Pihlajakadulle.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Presidenttikampanjankin aikana vitsailtiin että jenni pyytää antonia leikkimään tms. Eli naureskeltiin ikäerolle mitä oli molemmilla presidentti ehdokkaiden puolisoilla toisella kierroksella :D
  puppeliassi • 04.11.2014 22:43
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy