ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Saksalaisuutinen: Homot ja rekkakuskit häpäisevät maineikasta levähdyspaikkaa

vaeltaja2006 • 04.02.2014 09:01 • 5 kommenttia. YLEISET
Saksalainen "iltapäivälehti" Bild seuraa aktiivisesti, miten ympäristöä surutta roskataan ja turmellaan. Rumennusta aiheuttavat graffitit, poisheitetyt vaatteet, kerjäläiset, puolalaiset siirtotyöläiset, ja monet muut. Kaikki roju, jääkaapit, huonekalut, pullot ja paperit heitellään teiden varsille. Lauantaina huomio kiinnnitettiin moottoritien levähdyspaikkaan Frankfurtin lähellä.

Tämä uusin tapaus on erityisen skandalöösi. Bild-lehden Frankfurtin painoksessa se sai paikan etusivulta. Nyt on kyse maineikkaasta levähdyspaikasta, Rosemeyer-Parkplatzista Bundesautobahn 5:n varrella. Autobahn rakennettiin jo Hitlerin aikakaudella. Bildin mukaan levähdyspaikkaa ei niinkään roskata, vaan häpäistään!

Vuonna 1938 tieosuudella yritettiin nopeusennätyksiä, ja kuuluisa pika-ajaja Bernd Rosemeyer menetti siinä henkensä. Siellä jossain on nyt Rosemeyer-muistomerkki.

Mutta tämä pyhä paikka on totaalisesti turmeltu. Kun sinne pysähtyy, on syytä puristaa sieraimet kiinni. Syylliset: rekkakuskit ja homot. Iltaisin paikka on rekkakuskien käymälä ja öisin homojen hauskanpitopaikka. Joukosta löytyy myös "tappajahomoja". Jollekin paikkaa valokuvanneelle on seksitreffiä odotteleva mies antanut varoituksen: "Paras jatkaa vaan matkaa. Täällä on jo joitakin puukotettu".

Pahaa-aavistamaton matkaaja tulee etsimään Rosemeyer-muistomerkkiä, mutta mitä hän löytää? Ruohokenttä täynnä ulostekasoja ja ehkäisyvälineitä. Onko muistomerkki hautautunut paskakasojen alle?

Todellisuudessa muistomerkki on aivan eri puolella moottoritietä, vaatimattomalla levähdyspaikalla.

(lähde: Bildblog.de)

Bildblog on saksalainen sivusto, joka vuodesta 2004 alkaen on seurannut ja kommentoinut lehtien kirjoittelua. Aluksi seurannassa olivat Axel Springerin iltapäivälehti-tyypiset sensaatiojulkaisut, sittemmin valikoima on laajentunut. Taustalla on joukko journalisteja. Kuukaudessa sivuilla käy jopa miljoona lukijaa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Noh, minusta on ihan hyvä kiinnittää huomiota roskaamiseen, riippumatta siitä onko paikalla muistomerkkiä vai ei. Jos nyt on ihan pakko paneskella pitkin maisemia, niin olisi asiallista olla jättämättä sotkua jälkeensä. Varmasti käytetyt varmuusvälineet voi ilonpidon jälkeen toimittaa roska-astioihinkin. Vai latistaisiko tällaisen yksityiskohdan huomioon ottaminen tunnelmaa?
  smo • 04.02.2014 11:56
Suomessa monilta levähdyspaikoilta poistettiin käymälät 2000-luvun alussa. Systeemi toimi näin: homot kirjoittelivat käymälöihin kontakti-ilmoituksiaan ("tule sinne ja sinne klo xxx"). Homofobiset heterot näkivät näitä ilmoitteluja ja rajusti alkoivat tuhota näitä julkisia käymälöitä. Seurauksena oli, että tielaitos purki käymälät kokonaan pois. Rekkakuskeille ja muille hädän vaivaamille ei paljon jäänyt vaihtoehtoja kuin mennä lähimpään pensaaseen.
  vaeltaja2006 • 04.02.2014 15:32
Levähdysalueiden WC:t olivat vain yksinkertaisesti kalliita hoitaa. Siksi niistä on luovuttu.
Ainakin Helsingin ympäristössä olevien molempien homojen ja bi-miesten suosimien levähdyspaikkojen metsät ovat todella siistissä kunnossa. Suuri kiitos vaan sille, joka on siivonnut paikat. Molemmissa on muovipusseja roskille ja joku ne näköjään käy tyhjentämässä.
  juho (ei rekisteröitynyt) • 04.02.2014 16:17
Olisivatkohan kyseessä enempi sittenkin biseksuaalit, vaimojaan "luotettavasti" rakastavat aviomiehet, noissa levähdyspaikkapuuhissa, nykyään.

Toki tuttua tuo, että syyt heitetään sitten homo-miesten harteille kannettaviksi.
  human • 04.02.2014 21:51
Olisi jo korkea aika "humaanin" opetella suvaitsevaisuutta (koskee myös montaa muuta homoa). Todella ahdasmielistä tuollainen toisten vähemmistöjen sorsiminen ja kaksinaismoralismia parhaimmillaan. Tuo juuri saa heterot nauramaan meille ja eduskunnassakin sitä myöten lauotaan sitä mikä on jo tullut tutuksi aihepiiristä muualla keskusteltaessa.
  kala86 (ei rekisteröitynyt) • 27.02.2014 16:39
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy