ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Saksa: Murhatutkintaa ”homopiireissä”

vaeltaja2006 • 18.12.2017 11:02 • 3 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • EU
Saksalaisissa rikosuutisissa silloin tällöin törmää lauseeseen: ”Poliisi tekee tutkintaa homoskenessä” (tai ”homomiljöössä”, "homopiireissä"). Nyt Bild-lehdessä on ajankohtainen juttu, jonka mukaan perheellinen eläkeläinen on surmattu ja vihjeitä on tullut homovieraista.

Surma on tapahtunut Reinin rannalla sijaitsevassa Emmerichin kaupungissa. Kun eläkeläinen ei perjantaina saapunut työpaikalleen huoltoasemalle, häntä lähdettiin etsimään ja omakotitalon ovenkarmeista löytyi verta. Etsityn ruumis löytyi kellarista ja samalla löytyi merkkejä yhteenotosta.

Eläkeläinen oli varakas ja surman motiiviksi epäillään rahanhimoa. Murhatun vaimo on kuollut neljä vuotta sitten. Talo oli hyvin suojattu turvalaitteilla, joten joku on päästetty sisään. Poliisi on saanut vihjeen homokontakteista ja sen takia tutkintaa tehdään myös ”homomiljöössä”.

Meillä Suomessa tällaista ilmaisua ei ole käytetty. 1980-luvulla dragtaiteilija ”Mummon” surman jälkeen poliisi teki tiedusteluja myös ns. ulkopaikoissa ja haastatteli joitakin puistoissa liikkuneita. Puhutellut ovat itse kertoneet asiasta.

Bild-lehden juttu (Bild kuuluu ns. sensaatiolehdistöön).

bild.de


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Jutussa siis on kyse eläkeläis-bi-miehestä ja ilmeisesti maksullisista, todennäköisimmin bi-escorteista tms, mutta juttu on lokeroitu jostain syystä "homoksi". Voi tuota mediaa, kun se ei hallitse monimuotoisuutta.
  human • 19.12.2017 10:01
human, vanhaherra ei vaimonsa kuoleman jälkeen ollut enää kiinnostunut naisista, joten oli tainnut vaihtaa bissestä täyshomoksi (Christ habe seit dem Tod seiner Frau keine neue Partnerin gesucht, sondern Kontakte zu Männern gepflegt, auch über das Internet). Ja toisekseen jos kaksi bi-miestä harrastaa keskenään seksiä on se kyllä homoseksiä. Bi-seksiin tarvittaisiin esim. 2 miestä ja 1 nainen kimppakivaan.
   (ei rekisteröitynyt) • 19.12.2017 12:43
Mikä juttu on luokiteltu homoksi ja miten? Sensaatiolehden uutisessa sanotaan että tutkimuksia tehdään "homopiireissä", joissa uhrilla tiedetään olleen kontakteja. Mikä tässä on humanin mielestä pielessä ja mitä ihmeen "monimuotoisuutta" tässä murhatutkimuksissa pitäisi lisäksi ottaa huomioon?
  Public eye • 19.12.2017 14:41
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy