ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
pääkaupunkiseutu & uusimaa lounais-suomi häme & pirkanmaa kymenlaakso & etelä-karjala pohjanmaa keski-suomi & savo pohjois-karjala pohjois-pohjanmaa & kainuu pohjois-suomi linkit kaikki artikkelit

Saanko olla totta - uusi kirja sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuudesta

vaeltaja2006 • 10.03.2011 16:29 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Uusi kirja "Saanko olla totta? Sukupuolen ja seksuaalisuuden kohtaamisesta" on mittava teos täynnä kokemuksellista tietoa (n. 350 sivua, Gaudeamus). Monet kirjoittajat kertovat oman elämänsä hankalimmista vaiheista, ja eri ammateissa toimivat pohtivat, mikä tieto auttaa eteenpäin, kun kohdataan sukupuolen tai seksuaalisuuden monenlaisuutta. Kirja auttaa varmaan niitä, jotka etsivät omassa elämässään ratkaisuja seksuaalisuuden tai sukupuolen ongelmiin. Se auttaa varmaan myös omaisia ja läheisiä. Kirjassa on tietoa myös auttamistyön ammattilaisille.

Kirjan tekijät ovat tässä:
Liisa Tuovinen
Olli Stålström
Jussi Nissinen
Jorma Hentilä (toim)

Julkistamistilaisuudessa avauspuheen piti rovasti Liisa Tuovinen. Tässä on kiireiselle lukijalle tiiviisti Liisa Tuovisen puheen olennaisin. Rovasti Liisa Tuovinen tiivisti kirjan sanoman ja yhteiskunnan asenteiden nykytilan näihin kolmeen minuuttiin:

Rovasti Liisa Tuovisen alkupuheenvuoro kokonaisuudessaan, kesto 6'23"
Maarit Huuska, sosiologi ja Transtukipisteen johtava sosiaalityöntekijä on yksi kirjaan kirjoittaniesta. Kesto 9'15"
Juha Kilpiä on seksuaalipedagogi. Kesto 5'47"
Pauli Löija on teologian maisteri ja homoaktivisti. Kesto 4'07"

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy