ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Saammeko heteropride-kulkueen?

vaeltaja2006 • 30.11.2011 09:18 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Facebookissa on aloitettu tunnustelut heteropride-kulkueen järjestämiseksi. Siitä saadaan näyttävämpi, kun se marssii samaan aikaan eri kaupungeissa. Joku mukaan liittyvä toivoo, että saadaan kansainvälistä huomiota ja näytetään muille esimerkkiä. Facebook-ryhmään on liittynyt 39 jäsentä.

Voimme kertoa, että toissa vuonna syyskuussa järjestettiin Budapestissa heteropride. Sitä edelsi pitkä julkisuustyö. Marssilla oli mukana 100 henkeä. Pikkuruinen joukkio sai kansainvälistä huomiota: "Noinko vähän!"

ranneliike.net

*****

Viime päivinä homovastaiset facebook-ryhmät ovat herättäneet huomiota. Tällä hetkellä neitssä on vielä R.I.P Irti Setan otteesta! -ryhmä. Siellä ihmetellään mm., että Seta saa vuodessa valtiolta miljoona euroa ja veikkausvoittorahoista tulee toinen miljoona. Nämä perättömät tiedot jäävät helposti elämään. Ns. nettipoliisi on liittynyt mukaan edellisen, jo poistetun viharyhmän kirjoitteluun ja varoitellut, että avoin uhkailu on kiellettyä - myös facebookissa.

www.aamulehti.fi


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Heteroprideen sopivia asusteita ja rekvisiittaa on jo saatavilla.
Tästä voi valita, ja harmaan sävyissä löytyy:

www.zazzle.co.uk
  Hannu, Tre (ei rekisteröitynyt) • 30.11.2011 17:30
Aika pelottavan tuntuinen tämän projektia verävän kaverin fb-sivu, uusnatsismi elää ja voi hyvin: www.facebook.com

Kommenttia muokattu: 01.09.2013 klo 13:28
  Zephyr • 01.09.2013 13:28
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy